Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament 2 camere, mobilat si utilat, zona Metro, Floresti

Floresti

2 camere • 65 m2 • 1 baie • etaj 4/6 • decomandat
finisat • mobilat complet

pret chirie negociabil

370 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
78 m2
Suprafata utila
65 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
1
Etaj
4/6
Construit cu
Caramida
An constructie
2015
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu 2 camere, decomandat, bucatarie separata, in zona Metro, ansamblul Optimus City. Zona va ofera acces foarte rapid la statia de autobuz sau Metro (2 min), Vivo (3 min), iar pana in centrul orasului ar fi aproximativ 15 minute cu masina.

Apartamentul are o suprafata utila de 65 mp si o terasa foarte spatioasa de 9 mp pe care este amplasata si o debara inchisa cu usa termopan.

Printre facilitatile pe care le ofera locatia amintim: incalzirea in pardoseala, locul de parcare subteran, liftul de ultima generatie, faptul ca este un apartament nou, spatiul de relaxare de la etajul 3 (terasa cu loc de joaca pentru copii, bancute si cu o panorama foarte frumoasa).

Se inchiriaza pe termen lung, complet mobilat si utilat. La inchiriere se percepe si o garantie reprezentind contravaloarea unei chirii.

Merita vazut, iar pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!

P14176

ID Proprietate - P14176
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Incalzire in pardoseala

Finisaje: Izolatii termice (Exterior, Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa, Debara), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Complet), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Spatii agrement), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV, Cuptor microunde, Hota)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Vivo, Metro, West City Hotel, Carrefour, Decathlon, KFC, Cinema City, Pizza Hut, Praktiker, Arabesque, Autoworld- Volkswagen, Volvo

Amenajare strazi (Asfaltate, Pietruite)

Numar vizualizari: 3212