Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Inchiriere apartament de lux, 2 camere, parcare, 59 mp, prima chirie, Marasti

Cluj-Napoca, Marasti

2 camere • 55 m2 • 1 baie • etaj 6/10 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

pret chirie negociabil

670 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
da
Supr. construita
66 m2
Suprafata utila
55 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
6/10
Construit cu
Caramida
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament de lux de 2 camere, foarte spatios, situat la etajul 6 cu o priveliste superba, intr-un bloc finalizat in 2019 si la prima inchiriere langa birourile The Office, zona BRD Marasti. Apartamentul este nou terminat si este la prima inchiriere.

Locatie: Apartamentul este situat la 2 minute pe jos de birourile The Office si sediul BRD, chiar langa Lidl Marasti.

Parcare: In cazul in care aveti nevoide de parcare, parcarea in subteran este disponibila la pretul de 50 euro/luna - locul de parcare este foarte usor accesibil si aproape de lift.

Compartimentare: Are o suprafata utila de 55 mp (+6 mp balcon) si este compartimentat astfel: living open space cu bucatarie, dormitor, baie, hol si balcon. Utilitati: Apartamentul cu adevarat exclusivist si utilat la cele mai inalte standarde de calitate. Mobila este executata la comanda din cele mai bune materiale, iar stilul abordat pentru amenajare ofera un spatiu modern si foarte primitor. Se preda complet mobilat si utilat: - 2x SmartTV Samsung in dormitor si living (138cm) - canapea Chesterfield extensibila si foarte comoda - frigider cu congelator Samsung - masina spalat vase Whirlpool - cuptor electric Samsung curatare catalitica si functii avansate - plita inductie Gorenje - hota cu evacuare - cuptor cu microunde Samsung - masina spalat rufe Whirlpool - cabina dus anti-strop - mobilier baie Roca - calcator si masa de calcat haine - becuri led cu dimmer - centrala proprie cu inclazire in pardoseala si izolatie foarte buna - interfon cu camera.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!
P23158

ID Proprietate - P23158
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Var, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate, Betonate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1976