Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Inchiriere 2 camere, Europa/Zorilor, 60 mp utili + 60 mp terasa

Cluj-Napoca, Europa

2 camere • 60 m2 • 1 baie • etaj 2/2 • decomandat
renovat

pret chirie negociabil

450 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
75 m2
Suprafata utila
60 m2
Compartimentare
Decomandat
Confort
Marit
Etaj
2/2
Construit cu
Caramida
An constructie
2012
Disponibilitate
Imediat
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va propune la inchiriere un apartament cu 2 camere in Europa/Zorilor, bloc nou, panorama frumoasa situat la etajul 2 din 2, zona rezidentiala de case si vile, la 5 minute de statia de autobuz. Apartamentul are o suprafata utila de 60 mp plus o terasa de 60 mp, este finisat, mobilat si utilat modern, aragaz, masina de spalat haine, frigider, open space (bucatarie+ living), hol, dormitor, baie, hidromasaj, interfon, internet+tv, izolat la exterior cu poliestiren extrudat verde de 5 cm, geamuri mari termopan/ pentacamerale cu jaluzele de aluminiu la exterior, ultimul etaj cu acoperis, loc de parcare la exterior la intrare in scara blocului, boxa depozitare la demisol.

ID Proprietate - P31745
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Renovat), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal), Usi interior (Celulare)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Dotari imobil (Interfon)

Numar vizualizari: 1450