Afiseaza meniu

Casa vila sau apartament in Cluj ?

Oricat am fi de expansivi sau risipiti vine o vreme cand iti doresti sa ai un spatiu intim, cuib al odihnei si regasirii. Alaturi de noi vei gasi fericirea si emotia implinirii visului de a trece pragul casei pe care ti-ai dorit-o mereu. Una peste alta insa, alegerea unei case este grea insa alaturi de noi aceasta alegere devine usoara si placuta.
O casa nu e doar o simpla locatie in care ne desfasuram existenta, cu timpul casa devine o parte din noi, un loc de care nu ne mai despartim cu usurinta si in care abia asteptam sa ne intoarcem, pe care vrem sa-l ingrijim si infrumusetam, un loc care ne reprezinte.

Poate ca fiecare dintre noi ne-am gandit si imaginat macar pentru o clipa cum am vrea sa arate locuinta personala pe care vrem sa o cumparam.
Vrem un apartament in bloc vechi sau unul intr-o constructie noua?
Poate suntem tentati de un penthouse intr-o constructie edificata in ultimii ani care ofera spatiu locativ mare si o panorama frumoasa.
Dorim sa ne cumparam un teren in Cluj pe care sa ne construim o casa dupa posibilitatile, nevoile si preferintele noastre? Alegem o casa sau o vila gata construita?
Desi unele apartamente din blocuri noi dispun de suprafete ceva mai generoase decat apartamentele din blocurile vechi, ofertele de vanzare a caselor individuale din Cluj-Napoca prezinta avantaje de necontestat.
Daca doriti sa cumparati si bugetul va perimte acest lucru atunci o casa in Cluj Napoca este alegerea perfecta pe care o puteti face.

O vila va confera siguranta pentru intreaga familie, liniste, relaxare, intimitate si confort maxim. Terenul aferent casei va da posibilitatea amenajarii unei gradini, un colt de natura in care sa va detasati de probleme si stres. Spatiile verzi amenajate de dumneavoastra, aerul curat, mesele cu prietenii din gradina casei, poluarea redusa precum si alte facilitati cantaresc destul de greu in alegerea pe care o veti face. Intr-o casa vei fi departe de agitatia orasului, vei regasii cu adevarat linistea si iti vei incarca bateriile pentru o noua zi. Nu e de mirare faptul ca uneori oamenii isi doresc o casa doar pentru bucuria pe care le-o ofera gradina plina de flori, arbusti si pomi sau pentru gazonul neted de aici. In zonele de case din Cluj sunteti scutiti de traficul auto intens intalnit in zonele de apartamente.
Tot mai multi sunt cei care satui de aglomeratia si galagia din blocurile de apartamente isi indreapta atentia catre oferte de case sau vile de vanzare in Cluj.
Ansamblurile rezidentiale noi ofera atit case individuale sau tin duplex cu dotari si finisaje dupa ultimele tendinte, cat si la rosu, la pret considerabil mai mic. Ofertele de vanzare a caselor la rosu au avantajul pretului si vor avea amprenta personalitatii beneficiarului final prin modul de amenajare ales. Totusi, acestea pot ajunge in unele cazuri sa coste mai mult decat cele finisate complet, daca vom contabiliza atent toate cheltuielile generate de realizarea finisajelor, amenajarea si imprejmuirea terenului, realizarea instalatiilor electrice, de apa si gaze.
Daca alegeti sa construiti o casa trebuie sa fiti atenti la mai multe aspecte inca din faza in care va alegeti terenul. Aceasta nu se ridica cat ai clipi si fara batai de cap. Nu dorim sa intelegeti ca ar fi o varianta gresita sa va construiti o casa, ci trebuie sa aveti in vedere ca este imperios necesar sa fiti complet si corect informat in toate fazele pe care le aveti de parcurs. Ce aspecte trebuie sa luati in calcul in momentul in care cumparati terenul? Pretul este important, dar nu este nici pe departe un factor decisiv atunci cand trebuie sa faceti alegerea terenului pentru constructie. Tineti cont de locatie, avantajele si dezavantajele zonei, situatia juridica a terenului, calitatea drumurilor de acces, iluminatul stradal, vecinatatile, utilitatile si facilitatile oferite, intimitatea, distanta fata de scoala, magazine, serviciu, gradinile si spatiile verzi amenajate si altele. Odata ales terenul va recomandam sa construiti cu materiale de calitate dar si cu oamenii de calitate, fie ca este vorba de proiectant, constructori si toti cei implicati.

Avantajul unei case construite din temelii este ca inca din faza de proiectare o putem personaliza cum dorim si dimensiona dupa nevoile noastre.

Welt imobiliare va prezinta o gama larga de oferte de vanzare sau inchiriere de case si vile in Cluj. Avem oferte cu o arhitectura inconfundabila in centrul istoric al clujului, sau alte constructii clasice in toate cartierele, precum si ansambluri de case noi. Consilieri nostri imobiliari vor alege pentru dumneavoastra cele mai bune oferte. Constienti fiind de valoarea financiara si emotionala generata de o astfel de investitie ne dedicam in totalitate scopului ce va adus la noi. Selectam din baza nostra de date ofertele care vi se potrivestec cel mai bine.
Prin noi casele de vanzare din Cluj vor deveni caminele calde si confortabile ale clientilor nostri.
Pe cei care cauta sa inchirieze o casa ii asteptam cu o oferta bogata si diversificata. Pe site gasiti anunturi imobiliare cu preturi accesibile unui segment mai larg de chiriasi. Avem oferte si pentru clientii mai selectivi care doresc vile de lux cu finisaje si dotari deosebite.
Welt Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca care acorda un interes deosebit pietei caselor din Cluj Napoca. Promovam proiecte de constructii case si vile in diverse cartiere din Cluj Napoca sau in imprejurimi. Suntem activi si pe piata de terenuri din Cluj Napoca oferind clientilor nostri oferte tentante in cele mai bune zone din oras.