Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare casa deosebita, Grigorescu, zona Napoca, teren 800 mp, garaj, panorama

Cluj-Napoca, Grigorescu

8 camere • 265 m2 • 800 m2 teren
mobilat partial

pret vanzare

499.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
8
Numar bucatarii
3
Numar bai
4
Numar balcoane
2
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
265 m2
Suprafata construita
433 m2
Suprafata teren
800 m2
Front
24 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Beton
An constructie
1983
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Acest imobil este situat intr-o zona deosebita a cartierului Grigorescu, pe o strada inchisa si care ofera o frumoasa priveliste asupra orasului.
Casa a fost edificata in anul 1983, fiind o constructie impunatoare, solida, pe structura de beton. Este desfasurata pe 4 niveluri, si impartita in 3 apartamente distincte cu intrari separate, dar care comunica prin interior. Apartamentul principal beneficeaza de o frumoasa panorama asupra orasului si este compartimentat dupa cum urmeaza: la primul nivel - hol, living cu iesire spre terasa, bucatarie inchisa, 2 camere separate, baie, scara interioara, iar la etajul superior, regasim 2 dormitoare, baie, terasa si accesul catre pod. Peste etaj este turnata placa de beton. Datorita configuratiei terenului, 2 niveluri ale casei sunt dispuse sub nivelul drumului, fiind compuse fiecare, dintr-un apartament de 2 camere decomandate, bucatarie si baie. Deasemenea, pe teren se mai gaseste o anexa compusa dintr-un garaj aflat la nivel strazii si un depozit de 30 mp, sub drum cu acces din gradina.
Expunerea casei este Sud-Nord.
Din punct de vedere constructiv, casa se prezinta impecabil. Nu exista nici un fel de urma de infiltratii, fisuri ale peretilor sau deteriorari de structura. Intregul imobil este functional in forma actuala, insa finisajele interioare, care sunt in tonul anilor 90, necesita un refresh general. Centrala termica a fost schimbata recent.
Casa prezinta multiple posibilitati de exploatare, fiind potrivita atat pentru o familie numeroasa, cat si pentru investitie in vederea inchirierii, sau chiar pentru sediu de firma/birouri.
Este genul de imobil care merita restaurat, pentru a-i fi redata gloria de altadata. Va invit sa ii trecem pragul, impreuna.

ID Proprietate - P24689
Finisaje

Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Necesita renovare), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Rulouri/Obloane (Lemn), Usa intrare (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Hotel Napoca

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 4367
Actualizat: 2023-08-28 16:34:40