Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Imobil unic in Grigorescu, zona hotel Napoca, 450 mp, teren 2300 mp

Cluj-Napoca, Grigorescu

8 camere • 450 m2 • 2300 m2 teren
mobilat partial

pret vanzare

695.000 € 690.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
8
Numar bucatarii
1
Numar bai
4
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
450 m2
Suprafata construita
520 m2
Suprafata teren
2300 m2
Front
20 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Beton
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Am placerea sa va prezint una dintre proprietatile deosebite, aflate la vanzare in Cluj-Napoca. Este vorba despre o vila edificata in anii 70', la cele mai inalte standarde ale vremii, aflata intr-o locatie de top a cartierului Grigorescu.
Grandoarea si farmecul acestei vile au fost remarcate si in revista "Casa Mea", la sfarsitul anilor 90'. Timpul a trecut, standardele s-au schimbat, insa a ramas o casa "corect" construita din punct de vedere structural si functional, cu finisaje care nu mai corespund actualelor cerinte, insa intr-o locatie absolut UNICA.
Din punct de vedere arhitectural, remarcam compartimentarea interioara foarte practica, cu spatii largi, bine definite.
La parter avem camera de zi, sufrageria, bucataria si o baie.
De asemenea tot la nivelul solului, regasim si garajul auto.
Etajul este compus din 3 dormitoare, o baie si un spatiu deschis cu suprafata de apoximativ 20 mp, care poate servi ca o a doua camera de zi, avand iesire pe balcon. La mansarda avem alte 3 dormitoare si o baie, precum si o mica terasa exterioara. La subsol se gaseste un spatiu tehnic, precum si o crama amenajata.
Datorita expunerii sudice, casa beneficeaza de lumina naturala pe toata durata zilei si ofera o priveliste asupra orasului, care efectiv iti taie rasuflarea.
Amplasamentul este inedit, deoarece pe 3 din cele 4 laturi ale imobilului, acesta se invecineaza cu teren liber, gradini si verdeata.
Terenul aflat in proprietate are suprafata de 2300 mp, din care aproximativ 1000 mp este plan, restul avand o inclinatie majora.
Gradina este presarata cu vegetatie matura, care necesita ingrijita. Insa, per total, aceasta proprietate merita tot efortul, daca iti doresti sa locuiesti in centrul orasului, dar sa te simti inconjurat de natura, sa respiri aer curat si sa asculti ciripitul pasarelelor in loc de zgomotul masinilor.
Ca sa va convingeti de grandoarea acestui imobil, va invit sa ii trecem pragul impreuna.

ID Proprietate - P17742
Finisaje

Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Rulouri/Obloane (Lemn), Usa intrare (Lemn)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Hotel Napoca

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 5446
Actualizat: 2023-08-28 14:08:45