Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Casa individuala la 3 statii de Centru aproape de Gruia si autogara

Cluj-Napoca, Dambul Rotund

6 camere • 170 m2 • 400 m2 teren
mobilat partial

pret vanzare negociabil

275.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
6
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
nu
Suprafata utila
170 m2
Suprafata construita
205 m2
Suprafata teren
400 m2
Front
12 m
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
1970
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Aceasta casa este ideala pentru cine doreste sa locuiasca nu departe de centrul orasului si sa aiba in acelasi timp o gradina mare, perfect plana, intr-o zona linistita, cu multe gradini verzi in jur, cu acces foarte bun, mijloacele de transport foarte aproape fiind statie la 50 m distanta, orientare buna, toate acestea facand din aceasta proprietate o oaza de liniste si confort.Gradina aranjata, avand de asemenea si 4 ciresi roditori.Sistem de colectare al apei pluviale de pe casa putandu-se folosi la irigarea gradinii.
Casa este renovata complet fiind folosite materiale de calitate superioara si design aparte punandu-se accent pe materiale naturale(caramida naturala, travertin, marmura, lemn-usile si scara de acces in pod din lemn masiv)
Este compusa din 2 dormitoare, mari de aprox.22mp fiecare, bucatarie, loc de luat masa, living, 2 holuri, 2 bai la parter.La demisolul inalt se afla un hol, o baie, 1 camera de 22mp (dormitor sau birou), o crama de 35 mp toate acestea avand o suprafata utila de 170mp la care se adauga mansarda ne amenajata cu un potential foarte mare putandu-se amenaja de ex. un apartament mare de 90mp.
Accesul in mansarda se face pe o scara mare.
Toate instalatiile sunt noi (gaz, curent, apa, incalzire, canalizare), incalzirea se face cu CT proprie cu garantie 5 ani de putere mare suficienta pentru intreaga casa, sanitarele de la Grohe etc..
Posibilitate de parcare mai multe masini in curte daca se doreste, terenul permitand acest lucru.Teren 399mp plan, forma dreptunghiulara.
Casa este ideala pentru locuinta dar si pentru spatii birouri, firme avand in vedere zona foarte accesibila.
CF liber de sarcini.
Pentru detalii suplimentare sau vizionari va stam la dispozitie.


ID Proprietate - P24395
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1719
Actualizat: 2024-01-23 13:16:25