Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

O superba casa, luminoasa si primitoare, gradina frumoasa si bogata!

Cluj-Napoca, Gruia

5 camere • 220 m2 • 500 m2 teren
nemobilat

pret vanzare

459.000 € 429.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
220 m2
Suprafata construita
250 m2
Suprafata teren
500 m2
Front
18 m
Struct. rezistenta
Caramida
Descrierea Casei

Va oferim spre vanzare o casa frumoasa, situata in zona veche a cartierului Gruia. Casa este compacta la exterior, dar spatioasa si plina de lumina la interior, este situata pe un teren de 500 mp, are suprafata utila de 194 mp si regim de inaltime D+P+M.
Spatiul de zi de la parter are o compartimentare functionala, oferind calitate vietii si un sentiment de relaxare si confort. Aici se afla un antreu de primire, bucataria complet mobilata si utilata, un living spatios unde elementul de baza este semineul, zona de dining cu iesire pe terasa, o baie utilata modern si casa scarii.
Mansarda este compusa dintr-un hol generos de distributie, 3 dormitoare, 1 dressing si o baie.
Zona de demisol pe langa accesul din casa scarii, are iesire directa la gradina din spate. Demisolul se compune dintr-un spatiu utilizat ca si camera de relaxare, o baie/spalatorie si o debara.
Terenul aferent este impartit intre curte si gradina amenajata cu pomi fructiferi, plante perene, arbusti, plante cataratoare si tufe de trandafiri.
Oferta se adreseaza celor care isi doresc o casa cu multa lumina, caldura si personalitate, intr-o zona buna si asezata a orasului!

ID Proprietate - P23427
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Stadionul CFR

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 4958
Actualizat: 2021-07-26 08:51:32