Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Casa cu 5 camere 180 mp utili si 600 mp teren in Someseni

Cluj-Napoca, Someseni

5 camere • 180 m2 • 600 m2 teren
mobilat complet

pret vanzare negociabil

255.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
14.00 mp
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
180 m2
Suprafata construita
198 m2
Suprafata teren
600 m2
Front
12 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
1996
Disponibilitate
Imediata
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare o casa formata din doua corpuri de cladire alipite cu suprafata generoasa, suficienta pentru doua familii.

Primul corp are un singur nivel, in planul acestuia regasindu-se trei camere, un living si doua dormitoare, o baie si un hol.

Cel de-al doilea corp este dispus pe doua niveluri, la parter fiind situata o bucatarie cu o camara de alimente, un hol ce duce spre nivelul unu al cladirii cu o usa de acces spre mansarda, care de asemenea poate fi amenajata ca spatiu de locuit, o baie si doua dormitoare, unul dintre ele avand deschidere spre cele doua terase ale proprietatii, una inchisa cu geamuri termopan pentru o mai buna izolatie iar cealalta, care ofera privelistea spre spatele proprietatii, fiind deschisa.

In garaj pot fi parcate doua sau chiar trei masini. Garajul poate fi reamenajat ca living si dining pentru bucataria alipita acestuia, partea din spate a proprietatii putand fi amenajata ca o gradina de relaxare, conform dorintelor noilor proprietari.

Mai mult decat atat, pivnita generoasa impartita in doua compartimente poate reprezenta atat spatiu de depozitare pentru obiecte nonalimentare cat si o zona de pastrare in conditii optime ale varietatilor de alimente pregatite in conditii de conservare, sau de ce nu, chiar o vinoteca amenajata corespunzator.

Proprietatea poate dispune de o suprafata aditionala de 1.200 mp ce poate fi alipita, ajungand la un total de 1.800 mp.
Astffel, suprafata mare a terenului din spatele proprietatii poate fi transformata intr-o frumoasa livada cu pomi fructiferi, sau poate primi orice alta utilitate, dupa aspiratiile viitorului posesor.

Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ma contactati cu incredere!

P13348







ID Proprietate - P13348
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 5271
Actualizat: 2023-09-07 15:43:01