Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Casa noua cu CF, Gheorgheni, zona superba, 4 dormitoare, parcare

Cluj-Napoca, Gheorgheni

5 camere • 140 m2 • 267 m2 teren

pret vanzare

349.000 €

comision 0% la cumparare •
Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
140 m2
Suprafata construita
169 m2
Suprafata teren
267 m2
Front
12 m
Struct. rezistenta
Beton
An constructie
2019
Disponibilitate
imediat
Descrierea Casei

Va propun, in exclusivitate, fara comision, vanzarea unei case superbe in cartierul Gheorgheni in apropiere de piata Cipariu. Situata pe o strada linistita, la distanta de mers pe jos fata de centrul orasului, aceasta ofera liniste si intimitate. Este pozitionata pe o strada cocheta, cu vecinatati aranjate.

Constructia a fost edificata in anul 2019. Peretii sunt din caramida, avand termoizolatie din polistiren de 10 cm, gradina cu gazon si loc de parcare pavat, amenajat in fata casei. Interiorul se preda cu peretii finisati si zugraviti in alb. Instalatile la pozitie. Sistem de incalzire compus din centrala termica pe gaz si calorifere. Ferestre tripan, 4 anotimpuri.
Compartimentarea foarte practica ofera o camera extra la parter, cu intrare separata de afara. Livingul, bucataria si dinningul, comunica perfect cu terasa si gradina din spatele casei, care reprezinta un loc intim, ideal pentru a petrece timpul in dupa-amiezile de vara. Etajul dispune de 3 dormitoare dintre care unul este cu baie proprie si cu dressing.
Spatiul interior este personalizat intr-un proiect 3D, care poate fi pus la dispozitia viitorului proprietar.
Locuinta ofera lumina, confort si o stare de bine. De locatie nu mai are rost sa vorbim. Aceasta face toti banii.
Aceast imobil se preteaza atat pentru un cuplu de seniori in retragere, care doresc sa locuiasca in liniste, dar aproape de centrul orasului, restaurante, mijloace de transport in comun, cat si pentru o familie tanara si dinamica care prefera proximitatea fata de punctele majore de interes (servicii, Mall, scoala copiilor, biroul din centrul orasului, restaurante, parcuri etc). Sa nu excludem valorificarea imobilului pentru investitie, proprietarul avand oferta pentru inchiriere de 1800 euro/luna.

ID Proprietate - P18759
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Piata Cipariu

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 3639
Actualizat: 2023-08-28 14:08:45