Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vila superba, cartier Europa, 1.400 mp teren, amenajari de lux

Cluj-Napoca, Europa

5 camere • 200 m2 • 1400 m2 teren
mobilat partial

pret vanzare negociabil

685.000 € 684.800 €

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Numar balcoane
2
Suprafata balcoane
2.00 mp
Parcare
da
Beci
da
Gradina
da
Suprafata utila
200 m2
Suprafata construita
220 m2
Suprafata teren
1400 m2
Front
29 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2001
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre vanzare o deosebita proprietate amplasata intr-o zona frumoasa a Clujului, mai exact, cartierul Europa.

Proprietatea, edificata in anul 2001, se intinde pe un domeniu de 1400 metri patrati, cu un front stradal de 29 metri liniari, imobilul avand o suprafata utila de 200 de metri patrati.

Structura imobilului incepe cu pivnita, dispunand de doua niveluri, iar la parter se regasesc o bucatarie cu deschidere inspre living, o camera, o baie, un dressing si holul, etajul avand in componenta trei dormitoare, un dressing, un hol si doua terase, acoperisul adapostind un pod ca spatiu suplimentar de depozitare.

Gradina reprezinta inca un atu major al acestei deosebite proprietati prin prisma pomilor fructiferi maturi (cires, visin, peri, pruni, nuci), fiind decorata cu o sumedenie de arbori si arbusti ornamentali atent saditi, oferind acesteia un design natural extraordinar, imbinat cu utilitatea oferita de filigoria, gratarul din piatra, locul iluminat de luat masa, zona special amenajata pentru focul de tabara si balansoarul de lemn acoperit.

Deosebitul bun-gust, atentia la detalii si gama de lux cu care frumoasa casa este amenajata transforma proprietatea intr-o locuinta de vis a oricarei persoane sau familii interesate in a se stabili intr-un loc cu adevarat fermecator!
Certificat energetic clasa A
Pentru mai multe detalii sau vizionari, va invit sa ne contactati cu incredere!

ID Proprietate: P13674

ID Proprietate - P13674
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet, Gresie, Marmura), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 6853
Actualizat: 2022-08-10 15:51:38