Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament de vanzare 4 camere, similar etajului 1, terasa, strada Eugen Ionesco

Cluj-Napoca, Europa

4 camere • 87 m2 • 2 bai • etaj parter/2 • semidecomandat

pret vanzare

167.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Parcare
nu
Supr. construita
102 m2
Suprafata utila
87 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
Marit
Etaj
parter/2
Construit cu
Caramida
An constructie
2016
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare propune spre vanzare un apartament cu 4 camere, in cartierul Europa, situat pe strada Eugen Ionesco, intr-o zona preponderant de case, la parterul inalt (peste garaje, similar cu etaj 1) al unui imobil cu 2 etaje.
Apartamentul are o suprafata utila de 87 mp, plus o terasa de 10 mp. Compartimentare: trei dormitoare, bucatarie, living, doua bai (una cu cada si una cu dus), debara, terasa. In pretul apartamentului este inclus un garaj subteran (acces cu telecomanda) si o boxa. Blocul este construit in anul 2016, cu materiale de calitate si dotat cu sistem de supraveghere video. Zona este una linistita si accesibila, avand in apropiere statia de transport public.
Apartamentul se vinde finisat modern si, la pretul afisat, partal mobilat. Pretul pentru stadiul complet mobilat (mobila de calitate Mobexpert, Mobex, inclusiv Biedermaier - optional) este 174.000 EUR.
Pentru mai multe detalii si vizionari va stam la dispozitie.

ID Proprietate - P16464
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Gaz, Canalizare

Sistem de incalzire Centrala termica, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa, Boxa la subsol), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Lift), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Masina de spalat vase)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1926
Actualizat: 2019-07-29 10:22:21