Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Oferte similare

Apartament de lux cu 3 camere, terasa, garaj subteran, in complexul Viva City

Cluj-Napoca, Gheorgheni

3 camere • 70 m2 • 1 baie • etaj 1/11 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

pret vanzare

165.000 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
3
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar terase
1
Numar garaje
1
Parcare
nu
Supr. construita
84 m2
Suprafata utila
70 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
1/11
Construit cu
BCA
An constructie
2010
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare ofera spre vanzare apartament de lux cu 3 camere, situat in zona Iulius Mall, ansamblul rezidential Viva City. Mobilat si utilat cu mult bun gust, apartamentul ofera un grad de confort inalt, iar datorita terasei foarte generoase si a panoramei deosebite, va bucurati din plin de liniste si momente frumoase de relaxare.
Compartimentat in 2 dormitoare, 1 hol, 1 baie, bucatarie open space si living room, 1 terasa de 24 mp.
Apartamentul este situat la etajul 1 este finisat modern si se vinde complet mobilat si utilat. Ansamblul din care face parte ofera multiple avantaje proprietarilor precum: spatii de joaca pentru copii, monitorizare video, serviciu paza si protectie 24/7, acces securizat, acces sali de squash, baschet, sala fitness, sala biliard + tenis de masa, sali evenimente/conferinte, parc privat dotat cu lac artificial. Urmeaza a se largi parcul si a se da in folosinta inca o sala de fitness, 2 terenuri exterioare si o piscina acoperita (2020). Localizarea este una de exceptie, fiind in imediata vecinatate a nenumarate scoli, gradinite, crese, parcuri publice, hipermarketuri, statii autobus, facultati, Iulius Mall. Apartamentul este spatios si extrem de luminos, iar pentru siguranta masinii dumneavoastra, beneficiati de un loc de parcare in garajul subteran + boxa de 6 mp!
Pentru detalii si vizionari va asteptam sa ne contactati!

ID Proprietate - P20578
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala de imobil, Calorifere

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Lemn)

Dotari: Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Curte comuna), Electrocasnice (Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, TV)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Iulius Mall, Magazine, Transport in comun

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 3444
Actualizat: 2023-09-11 18:18:10