Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Vanzare apartament 2 camere, Viva City Residence, orientare S-V zona Iulius Mall

Cluj-Napoca, Gheorgheni

2 camere • 42 m2 • 1 baie • etaj 5/7 • semidecomandat
finisat • nemobilat

pret vanzare

82.900 €

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar balcoane
1
Parcare
nu
Supr. construita
50 m2
Suprafata utila
42 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
5/7
Construit cu
BCA
Disponibilitate
aprilie 2020
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare propune spre vanzare apartament cu 2 camere, situat intr-un ansamblu exclusivist din zona Iulius Mall, supravegheat video, acces restrictionat, cu paza 24/24 h.

Apartamentul se vinde FINISAT LA CHEIE (parchet, usi interioare, calorifere, vopsea lavabila iar baia complet echipata) si reprezinta alegerea excelenta pentru cei care doresc o investitie intr-un ansamblu unic in Cluj Napoca.

Pozitionat la etajul 5 din 7, apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 42 mp, este compartimentat in living plus bucatarie, 1 dormitor, baie si 1 balcon dispus pe toata latimea apartamentului, avand o adancime de 2 m.
Marele avantaj consta in orientarea S-V, ce ofera o vedere foarte frumoasa spre curtea interioara si lacul privat al complexului. Optional se poate achizitiona si parcare in garajul subteran al imobilului.
Termenul de predare este primavara - vara 2020.

Ansamblul ofera spatii verzi si FACILITATI: sala de fitness, 2 terenuri de squash, teren de baschet, 2 sali de petrecere dotate cu sisteme de sonorizare performante, videoproiectoare, sisteme audio si blue-ray, ping-pong, biliard, dartz, minifotbal, locuri de joacă pentru copii, lac in curtea interioara, urmand sa fie amenajata si o piscina acoperita!
Pentru mai multe informatii, va stau la dispozitie!

ID Proprietate - P16978
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala de imobil

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Lemn)

Dotari: Contorizare (Apometre, Contor caldura), Mobilat (Nemobilat), Dotari imobil (Videointerfon, Lift, Spatii agrement, Curte comuna)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Iulius Mall, Kaufland, Lidl, FSEGA, Transport in comun

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 5190
Actualizat: 2023-07-25 17:55:28