Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Apartament de inchiriat o camera, zona Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu o camera complet mobilat si utilat, compus din bucatarie : hol , camera , baie , spatiu de depozitare .
Printre dotarile #apartamentului enumeram :centrala termica, , masina de spalat automata noua, frigider, aragaz cu cuptor , geamuri termopan, usi interioare noi. #Apartamentul este situat in zona Profi -Grigorescu aprope de supermarket Profi , banci , farmacii, piata , sala fitness.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Thu, 30 Mar 2017 11:57:37 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, zona Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament 2 camere situat la etajul 2 din 4. Orientat cu ferestrele spre zona verde, catre rasarit, izolat termic, balcon inchis cu termopan, faianta, gresie in baie, bucatarie si balcon, parchet laminat in camere si hol, usa metalica, centrala termica proprie.
#Apartamentul este siatuat intr-o zona linistita din Grigorescu.
Pentru vizionari si detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Thu, 30 Mar 2017 11:43:54 +0300
<![CDATA[inchiriem casa pentru birouri]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza #casa recent renovata, situata intr-o zona linistita din cartierul Bulgaria. Cuprinde 3 #apartamente dispuse pe 3 nivele: parter, etaj si mansarda si dispune de un #teren de 150 mp pentru parcare auto, 5 masini. Intrarea in fiecare #apartament se face prin #casa scarii si este prevazuta cu o usa antiefractie pe fiecare etaj. Compartimentarea este astfel: Parterul are 80 mp utili si cuprinde 3 camere, 1 baie, 1 hol mare fiind spatiu deschis de primire. Etajul are 96 mp utili si cuprinde 3 camere,1 bucatarie, 1 baie, precum si un balcon de 9 mp. Mansarda este open space, cu o suprafata de 62 mp utili si cuprinde o terasa mica exterioara de 16 mp si o baie. Fiecare #apartament detine propria centrala termica si este prevazut cu contoare individuale pentru apa, gaz, curent. #Apartamentele sunt complet finisate, la cheie, gata pentru mobilare. Vila se inchiriaza in totalitate sau separat, fiecare nivel in parte. Pret chirie lunara pe toata cladirea 1600 eur. SAU: Pret chirie lunara parter: 500 eur Pret chirie lunara etaj 1: 700 eur Pret chirie mansarda: 500 euro]]> Thu, 30 Mar 2017 11:32:56 +0300 <![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere, cartier Plopilor. Terasa superba si parcare]]> Agentia #Welt #Imobiliare ofera spre #inchirierea #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Plopilor, zona Nobori - Parcul Babes. Compus din living plus bucatarie, 2 dormitoare si baie, #apartamentul se desfasoara pe o suprafata utila de 68 mp, la care se adauga o terasa foarte generoasa de 37 mp.
#Apartamentul se preda complet mobilat si utilat, inclusiv instalatie de aer conditionat, masina pentru uscat haine, totul fiind de o buna calitate si oferind un aspect modern.
Locatia este foarte frumoasa, #apartamentul fiind ideal atat pentru studentii la USAMV - medicina, cat si pentru o familie sau persoane ce doresc sa locuiasca intr-o zona frumoasa, cu multe posibilitati recreative.
In pretul chiriei se beneficiaza si de un loc de parcare in curtea imobilului.
]]>
Thu, 30 Mar 2017 11:27:35 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament lux cu 2 camere, complexul Viva City, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare inchiriaza #apartament cu 2 camere situat in Complexul Viva City, langa Iulius Mall. Complexul, deosebit prin pozitia si dotarile de care dispune este unul din cele mai cautate de catre persoanele care doresc sa locuiasca intr-o locatie exclusivista.
Ansamblul este dotat cu paza 24/24 h, supraveghere video, #teren de sqash, sala de evenimente, sala de sport, #teren de baschet in viitor va fi disponibila si piscina.
#Apartamentul are o suprafata de 44mp, la care se adauga o terasa de 14mp de unde se poate admira orasul datorita etajului 8/11 si a orientatii vestice (catre oras). Peretele tip cortina de sticla din living, ofera un plus de luminozitate spatiului. Compartimentat intr-un living comun cu bucataria, o baie spatioasa cu vana, un dormitor cu pat matrimonial si cu un perete-dulap dressing. Finisat si utilat modern, mobilierul #apartamentului se afla in cea mai buna stare.
#Apartamentul este coplet dotat si utilat. Printre dotari mentionam: aer conditionat, masina de spalat, frigider, cuptor microunde, plita elecrica+hota, filtru cafea, prajitor paine, (bucataia este complet utilata incusiv vase si tacamuri), tv, sistem home cinema, aspirator, masa+fier calcat etc.
Garajul este situat la primul nivel din cele 3 existente, in apropierea lifturilor care coboara pana la subsol.]]>
Thu, 30 Mar 2017 11:26:19 +0300
<![CDATA[Vanzare Apartament 2 camere, zona BRD, etaj intermediar]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in zona BRD, cartier Marasti.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar, are o suprafata utila de 56 mp fiind compus din bucatarie deschisa impreuna cu holul de la intrare, living de trecere, dormitor si 1 baie. #Apartamentul dispune si de un balcon spatios, deschis si se va preda partial mobilat.
Exista si posibilitatea achizitionarii contra cost a unui garaj individual situat langa imobil.]]>
Thu, 30 Mar 2017 11:25:49 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere in Floresti zona Razoare]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere din care 2 dormitoare, 1 living cu bucatarie, 1 baie, 2 balcoane, 1 terasa cu urcare pe acoperis care este amenajabil pentru terasa de 110 m patrati, 1 hol mare, 1 parcare.
#Apartamentul este situat in #Floresti, zona Razoare, aproape de mijloacele de transport in comun si de Polus.
Pentru mai multe detalii va asteptam la agentia noastra din #Floresti pe strada Avram Iancu 209.]]>
Thu, 30 Mar 2017 11:12:46 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament unic, panorama superba, zona Polus]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 3 camere semifinisat in cartierul Manastur. #Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 3 etaje, dispune de o suprafata utila de 110 mp + 2 balcoane+2 terase in suprafata totala de aproximativ 210 mp.
Constructia este izolata terrmic e exterior, incalzirea se face printr-o centrala termica proprie iar #apartamentul se va preda in stadul de semifinisat.
Ideal investitie.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Thu, 30 Mar 2017 11:09:37 +0300
<![CDATA[Garsoniera cu soare, pe strada Rapsodiei, cu balcon inchis, ideal investitie]]> #Welt #Imobiliare va prezinta o garsoniera la etajul 4 intr-un imobil cu 4 etaje.
Se vinde impreuna cu mobilier, masina de spalat (in garantie) si combina frigorifica (in garantie).
Este luminoasa si insorita.
Izolatia cu bitum a fost facuta de aproximativ 1 an si 6 luni.
Gresia, faianta si parchetul au fost schimbate de aproximativ 4 ani. Mobila este in stare buna.
Balconul este inchis cu geam termopan.
Se poate inchiria imediat dupa achizitie.
Este aproape de statiile de autobus.
Merita atentia dumneavoastra.]]>
Thu, 30 Mar 2017 10:55:44 +0300
<![CDATA[Garsoniere de inchiriat , zona Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere garsoniera situata in cartierul Zorilor.
Garsoniera a fost recent renovata si utilata complet, este la prima #inchiriere.
Se afla situata intr-o zona buna, la 2 minute fata de statia de autobuz, magazinul Billa, piata.
Este disponibila incepand cu 1 Aprilie.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Thu, 30 Mar 2017 10:47:14 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, zona Interservisan, etaj 9 din 10,Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere, semidecomandat in cartierul Gheorgheni, zona Iulius Mall, #Cluj Nappca.
#Apartamentul este situat la etajul 9 al unui imobil cu 10 etaje.
Locuinta se vinde partial mobilata si utilata, ideala fiind atat pentru locuit cat si pentru inchiriat.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!]]>
Thu, 30 Mar 2017 10:42:36 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere semidecomandate in Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere confort II in cartierul Gheorgheni, zona Hermes.
#Apartamentul are 30mp, semidecomandat si este situat la etajul 1 din 4. Dotari: geamuri termopan, usa la intrare metalica, centrala termica proprie, izolat termic si dispune si de o parcare de la primarie.
Imobilul este situat intr-o zona linistita, fiind ideal atat pentru investitie cat si pentru locuinta.
]]>
Thu, 30 Mar 2017 10:40:26 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, etaj intermediar, aproape de magazine, statii, banci etc.]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament cu 3 camere, in zona Expo Transilvania.
Se desfasoara pe o suprafata de 65mp si dispune de un balcon de 7m si camara.
Este la etajul 5 in imobil cu 7 etaje (dispune de lift).
Una dintre camere a fost unita cu bucatariea. In functie de preferinte/nevoi, se poate zidi.
Aveti acces rapid la statii de autobus, magazine, banci, farmacii etc.
Este ideal pentru o familie.]]>
Thu, 30 Mar 2017 10:38:52 +0300
<![CDATA[Apartament de inchiriat 3 camere confort sporit, zona Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu 3 camere confort sporit zona Grigorescu.
Zona este foarte accesibila, la 3 minute de la statia de autobuz si de Profi.
#Apartamentul are suprafata utila de 100 mp, compartimentat astfel: 3 camera, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon.
Are centrala termica proprie.
Pentru detalii aditionale nu ezitati sa ne contactati!]]>
Thu, 30 Mar 2017 10:17:52 +0300
<![CDATA[Inchiriere apatament 2 camere decomandat Scortarilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat, bucatarie si baie .
#Apartamentul este situat pe strada Scortarilor Etaj 2. Este aproape de statiile de autobuz si magazine. Are toate utilitatile.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Thu, 30 Mar 2017 09:48:31 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament mobilat si utilat, 2 camere, Calea Baciului]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, in zona Calea Baciului.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare.]]>
Thu, 30 Mar 2017 07:16:14 +0300
<![CDATA[Vanzare apartment cu 3 camere, zona Calea Baciului]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in zona Calea Baciului. #Apartamentul este compus din living cu bucatarie si baie, dormitor cu baie, camera si hol. Se vinde complet mobilat si utilat. In pretul #apartamentului este inclus si un loc de parcare. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]> Thu, 30 Mar 2017 07:16:01 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartment cu 2 camere, etaj intermediar, ultracentral, Cluj Napoca]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament modern cu 2 camere situat in zona Pietei Mihai Viteazu.
#Apartamentul este compartimentat in dormitor cu logie, hol, baie mare cu geam, living+bucatarie si balcon.
Se ofera complet mobilat si utilat, totul fiind nou si modern.
#Apartamentul este situat la etajul 2 din 3, dispune de centrala proprie, aer conditionat, sistem de alarma.
Imobilul in care se afla #apartamentul beneficiaza de supraveghere video si bariera la intrare.
Pentru detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati.]]>
Thu, 30 Mar 2017 07:11:57 +0300
<![CDATA[Proiect nou in Gheorgheni, zona Iulius Mall, apartamente cu 2 si 3 camere !]]> Exclusivitate! Comision la cumparare 0%!
#Welt #Imobiliare vinde #apartamente cu 2 si 3 camere in zona Al. Vaida Voievod intr-un imobil ce urmeaza sa fie edificat.
Zona in care se afla #apartamentul este una foarte frumoasa, cu multe spatii verzi si se afla foarte aproape de noul parc al orasului.
#Apartamentul este compartimentat in living cu bucatarie, baie cu geam, dormitor, hol si balcon.
Acesta se va preda la stadiul de semifinisat cu centrala si calorifere. Blocul va dispune de 4 lifturi pentru locatari, locuri de parcare subterane si spatii verzi.
Pretul #apartamentului este de 1075/mp util+TVA la care se adauga pretul logiei care este de peste 3 m 537,50 euro/mp+TVA sau 1075+TVA la sub 3 m.
Pentru a vedea toate tipurile de #apartamente disponibile, va invitam sa accesati site-ul http://www.eastsideresidence.ro/#apartamente.
Va asteptam la #biroul de vanzari situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 9 si sa ne contactati la numerele de telefon afisate!]]>
Wed, 29 Mar 2017 22:06:54 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, compartimentare excelenta, zona foarte buna, Dambu Rotund]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament de 2 camere, situat intr-un proiect nou din cartierul Dambu Rotund, zona Scoala de Politie, avand finalizare in vara anului 2017.
#Apartamentul este foarte bine compartimentat, fiind compus din 2 camere, bucatarie, baie si un balcon. Pozitionat la etajul 2 al imobilului, acesta se desfasoara pe o suprafata utila de 54,65 mp!
Se va preda semifinisat, cu centrala termica si calorifere incluse in pret.
De retinut este faptul ca in pretul afisat este inclus TVA-ul.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 19:51:49 +0300
<![CDATA[Vanzare apartamente de 3 camere, Buna Ziua-Calea Turzii, cu gradina sau terasa !]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un ansamblu imobiliar de mici dimensiuni, situat in zona Calea Turzii, o zona in plina dezvoltare imobiliara in acest moment. Imobilul este retras de la artera principala, asigurand linistea cuvenita unui camin. #Apartamentele de 3 camere disponibile sunt situate la parter, peste garaje, fiecare dintre ele beneficiind de 100 mp de gradina sau 100 mp de terasa, in functie de #apartamentul ales. Preturile incep de la 1200 Euro/mp util (TVA 5% inclus) iar pentru locul de parcare subteran se achita 5000 Euro. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 18:51:27 +0300 <![CDATA[Vanzare apartamente de 3 camere, Buna Ziua-Calea Turzii, cu gradina sau terasa !]]> #Welt #Imobiliare va recomanda la #vanzare un ansamblu imobiliar de mici dimensiuni, situat in zona Calea Turzii, o zona in plina dezvoltare imobiliara in acest moment. Imobilul este retras de la artera principala, asigurand linistea cuvenita unui camin. #Apartamentele de 3 camere disponibile sunt situate la parter, peste garaje, fiecare dintre ele beneficiind de 100 mp de gradina sau 100 mp de terasa, in functie de #apartamentul ales. Preturile incep de la 1200 Euro/mp util (TVA 5% inclus) iar pentru locul de parcare subteran se achita 5000 Euro. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 18:50:54 +0300 <![CDATA[Inchiriere Apartament 3 camere decomandat,la casa,Constantin Brancusi-Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere decomandat, situat la etajul unei vile, in cartierul Gheorgheni, pe strada Constantin Brancusi. #Apartamentul beneficiaza de intrare separata, utilitati individuale si de o curte comuna, frumos amenajata.
Desfasurat pe o suprafata utila de 100 mp, #apartamentul este compus din 3 camere separate, bucatarie dotata cu tot necesarul inclusiv masina de spalat vase, 2 bai si un spatiu de depozitare.
Locatia este excelenta, accesul fiind foarte facil spre zona centrala a orasului si implicit, toate punctele de interes.]]>
Wed, 29 Mar 2017 18:48:11 +0300
<![CDATA[Vanzare apartamente cu 2, 3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere intr-un nou ansamblu rezidential din zona Calea Baciului. #Apartamentul este situat la etaj intermediar si are o suprafata utila de 66mp + balcon + logie. Este compus din camera de zi cu bucatarie si logie, 2 camere, baie si balcon. Termenul de finalizare este decembrie 2017. #Apartamentul se va preda semifinisat. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar cea subterana 5000 euro. Pentru alte detalii si/sau vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 18:39:10 +0300 <![CDATA[Spatiu de inchiriat, suprafata de 80 mp, potrivit pentru diferite activitati ]]> Va propunem spre #inchiriere spatiu de 80 mp, situat in cartierul Gheorgheni, zona hotelului Onix,
Spatiul este situat la mansarda unui imobil, dispune de aer conditionat. Se poate inchiria pentru diferite activitati comerciale sau de #birou.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 18:37:22 +0300
<![CDATA[Apartment de inchiriat cu 2 camere, 62 mp, etaj intemediar, Zona Iulius]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, aproape de Iulius Mall.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 62 mp. este situat in bloc nou, cu lift, aproape de Iulius Mall, langa mijloace de transport in comun.
Este compus din un dormitor, un living cu canapea extensibila, o bucatarie complet utilata si baie cu vana.
Este mobilat si utilat, centrala termica proprie, parchet si gresie, in pret este inclus si un loc de parcare in garaj subteran.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 18:29:06 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 4 camere, zona ultracentrala]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere #apartament 4 camere semidecomandate cu o suprafata de 100 mp. Acest #apartament este situat la parterul unui imobil cu 3 etaje plus mansarda.
Zona este ultracentrala, aproape de mijloace de transport in comun, de magazine si de toate punctele de interes centrale.
Dispune de 2 bai, 2 debarale si 1 balcon. Se inchiriaza mobiliat si utilat complet: masina de spalat haine si masina de spalat vase, frigider, cuptor cu microunde.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 18:19:12 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, zona Intre Lacuri]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere situat in zona Intre Lacuri. #Apartamentul este decomandat si se compune din 2 camere, 1 baie, hol si 1 bucatarie + balcon. Dispune de debara si boxa proprie. Este echipat cu centrala termica + calorifere de fonta, termopane, partial parchet, gresie si faianta simpla.
#Apartamentul se vinde mobilat partial. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 17:59:11 +0300
<![CDATA[Vanzare apartamente cu 2, 3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #vanzare #apartament cu 2 camere situat intr-un nou ansamblu rezidential din zona Calea Baciului. Acesta are o suprafata utila de 38.55mp + logie de 5.05mp; este compus din camera de zi cu bucatarie, nisa de dormit si logie, baie. #Apartamentul se va preda semifinisat. Termenul de finalizare este decembrie 2017. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar un loc de parcare in garajul subteran al imobilului 5000 euro. Pentru alte detalii si pentru vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 17:57:35 +0300 <![CDATA[Vanzare apartamente 3 camere, imobil cu 6 apartamente, B.Ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament foarte frumos, situat intr-un imobil cu doar 6 #apartamente, in Buna Ziua, la limita cu Andrei Muresanu.
Imobilul in care se afla #apartamentul a fost ridicat in 2016, aflandu-se la stadiul de finalizare exterioara in acest moment.
#Apartamentele se vor preda semifinisate, avand in dotare: centrala termica proprie, ferestre termopan Kommerling cu trei sticle, incalzire in pardoseala.
#Apartamentele vor dispune, in afara spatiului util mentionat de o un balcon de 8 mp.
Se pot achizitiona parcari exterioare, la pretul de 3000 euro sau parcare subterana la 8000 euro.

Pentru detalii sau vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 17:51:49 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere semidecomandate, zona centrala]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in zona centrala ,aproape de Piata Abator,
Imobilul este situat la etajul 1/4, semidecomandat, 50mp, finisat clasic cu centrala termica proprie, contorizare apa, parchet din lemn masiv, termopane, usa antiefractie, balcon inchis. Blocul este izolat termic recent..]]>
Wed, 29 Mar 2017 17:35:34 +0300
<![CDATA[Spatiu de vanzare la artera principala, 115 mp, 3 intrari, ultrafinisat]]> Spatiul este compus din 4 incaperi si 2 bai. Dispune de 2 intrari din strada si o intrare din gangul lateral.]]> Wed, 29 Mar 2017 17:24:57 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere finisat mobilat utilat in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere, situat in zona Piata Zorilor , din cartierul Zorilor.
#Apartamentul este pozitionat la parterul unui imobil cu 4 nivele si dispune de o suprafata utila generoasa de 63, 81 mp. Compartimentarea este decomandata, gandita astfel: 3 camere, bucatarie, camara alimente, hol si 2 bai. Beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se vinde complet mobilat si utilat, in pret fiind inclusa o boxa la subsol (situata chiar sub #apartament).
Exista posibilitatea deschiderii unui magazin sau unei firme. Garajul se afla la 20 de metri de aparetament.]]>
Wed, 29 Mar 2017 17:17:28 +0300
<![CDATA[Spatiu de inchiriat, situat in cartierul Someseni zona Ambient ]]> Welt imobiliare ofera spre #inchiriere spatiu de #birou , suprafata de 18 mp, in cartierul Someseni zona Ambient, cu intrare din strada. Spatiul este luminos cu loc de parcare si utilitati incluse.
Pentru mai multe informatii si vizionare va rog sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 17:12:20 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial spre inchiriere, suprafata 37mp, parter de casa ]]> Welt imobiliare, va ofera spre #inchiriere #apartament situat la parterul #casei, zona ultracentrala, suprafata 37mp, semidecomandat, ideal pentru #birou, sediu firma, etc.Posibilitatea de a parca doua masini in curte, renovat recent.
Pentru mai multe informatii si vizonari va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 17:11:25 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 1 camera in Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 1 camera in Zorilor aproape de Spitalul de Recuperare.
#Apartamentul este decomandat, fiind format din hol, bucatarie, dormitor si baie.
Ca si finisaje, are gresie pe toata suprafata #apartamentului, geamuri termopan, faianta si usa metalica.
Incalzirea se face cu CT proprie.
Acest #apartament este ideal pentru investitie pentru spatiu de #birou sau pentru a fi dat in chirie avand in vedere cererea foarte mare in acest sens in zona respectiva.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.
]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:58:28 +0300
<![CDATA[Spatiu comercial 12 mp, zona Eroilor]]> Va oferim spre #inchiriere un #spatiu #comercial situat in zona Eroilor din #Floresti.
Spatiul are o suprafata de 12 mp si este situat intr-o zona foarte tranzitata din #Floresti.
Face parte dintr-un centru de #spatii #comerciale.
Ideal pentru mai multe tipuri de afacere.]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:51:08 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera la prima inchiriere, 30mp, parcare, Floresti,zona Cetatii]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere un #apartament nou, la prima #inchiriere in #Floresti, zona strazii Cetatii.
#Apartamentul este situat la etajul 2, intr-un imobil nou construit, orientat spre est.
Acesta este format dintr-o camera, bucatarie inchisa, hol, baie si un mic balcon frantuzesc.
#Apartamentul se ofera complet mobilat si utilat modern, cu centrala termica proprie, geamuri termopan, ușa metalica la intrare ,combina frigorifica, plita și cuptor electric, mașina de spălat, tv.
In pretul de #inchiriere este inclus si un loc de parcare propriu.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:48:22 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Baciu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Baciu. Acesta se preda semifinisat sau finisat, in functie de dorinta clientului. #Apartamentul are CF. In varianta semifinisat, #apartamentul beneficiaza de: centrala termica, calorifere, geamuri termopan, usa metalica. Optional, se poate finisa la nivel premium pentru doar 3000 euro: usi interioare, gresie italiana de cea mai buna calitate, parchet, rama oglinda baie din lemn masiv, corp luminos vintage, cada, lavoir, toaleta, baterii. Acestea vor cumparate, transportate si montate gratuit. Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati!]]> Wed, 29 Mar 2017 16:40:43 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, zona ultracentrala]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament 2 camere, zona ultracentrala, in apropierea tuturor punctelor de interes centrale.
#Apartamentul are o suprafata de 100 de mp si se inchiriaza mobilat modern si utilat complet. Acest #apartament se preteaza si pentru spatiu firma.
Pretul de #inchiriere este de 800 de euro+TVA.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!
]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:40:10 +0300
<![CDATA[De vanzare apartament cu 2 camere, cartier Gheorgheni, zona Piata Hermes]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni, zona Piata Hermes.
#Apartamentul are suprafata utila de 47 mp si compartimentat astfel: dormitor, sufragerie, bucatarie, baie cu geam, 2 holuri, balcon.
Locuinta este bine intretinuta, dispune de centrala termica individuala, geamuri termopan.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:36:06 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere, locatie excelenta, zona Gheorgheni, langa Parc!]]>
#Apartamente de #vanzare in constructie noua in cartierul Gheorgheni, in apropiere de noul parc al orasului si de Iulius Mall #Cluj.
#Apartamentul de 3 camere situat la etajul 3, compartimentat in living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai plus 2 logii si hol.
Imobilul cu regim de inaltime D+P+6E, contine 74 de #apartamente de 2 si 3 camere.
Stadiul de predare este semifinisat, insemnand: peretii gletuiti, sapa, geamuri termopan cu 3 sticle, centrala termica, usa de intrare, instalatii electrice la pozitie.
Peretii exteriori sunt din caramida de 30 cm grosime, termoizolati cu polistiren de 10 cm. Compartimentarile interioare sunt din caramida, pentru o mai buna izolare fonica. Termenul de finalizare este Septembrie 2017.
Marele atu al imobilului este ca se afla in vecinatatea noului parc amenajat de primarie si de mijloacele de transport in comun.
Pentru a vedea care #apartamente mai sunt disponibile, va rugam accesati site-ul dedicat proiectului East Side Residence.

Preturile nu contin TVA.
Pentru mai multe detalii si schite ne puteti contacta telefonic sau la sediul nostru de pe strada Liviu Rebreanu nr. 9. www.eastsideresidence.ro]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:33:30 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, cu gradina , situat in Floresti, zona Polus]]> Va propunem spre #vanzare un proiect imobiliar nou, dezvoltat intr-o zona care uneste #Cluj-#Napoca de comuna #Floresti, intr-o locatie strategica, aflata in imediata vecinatate a centrelor comerciale Metro si Polus. Departe de aglomeratia urbana sau de traficul greu al comunei #Floresti, dar totusi suficient de aproape de statia de autobuz, magazine si facilitatile orasului. Imobil dotat cu lift, boxa, garaje subterane, parcari supraterane. #Apartamentele se predau in stadiul de semifinisat, dotate cu centrala termica, termopane, usa metalica. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]> Wed, 29 Mar 2017 16:31:14 +0300 <![CDATA[Apartament de lux in zona Gruia, 57 mp, panorama spre oras ,terasa, garaj]]> Am placerea sa va propun o oferta exclusivista, unica pe piata imobiliara din #Cluj-#Napoca. Un imobil deosebit compus din 9 #apartamente (cate 2 pe fiecare nivel). Dupa cum se poate observa in schita de prezentare, compartimentarea foarte practica, scoate in evidenta un superb spatiu de zi, orientat spre oras, care comunica cu terasa, precum si un dormitor cu balcon. #Apartamentul se vinde la pachet cu un loc de parcare subteran, o parcare exterioara si o boxa de 9 mp. Accesul la acest ansamblu este privat. Expunerea sudica, panorama de exceptie asupra orasului si standardul ridicat al constructiei, dau prestanta acestui imobil cu totul deosebit.]]> Wed, 29 Mar 2017 16:28:06 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 51mp, Floresti, zona Roka Center]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere, semidecomandat in #Floresti, zona Roka Center.
#Apartamentul se afla intr-un bloc de 4 etaje, la etajul 1, cu o suprafata utila de 51.
Este compartimentat astfel: doua camere, bucatarie open space cu bar, o baie, un balcon.
Se vinde complet utilat si mobilat modern.
Parcare inclusa in pretul #apartamentului.
Pentru mai multe detalii sau vizionare va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:26:43 +0300
<![CDATA[Penthouse de vanzare in Gruia, panorama deosebita, 4 camere, terasa, 98 mp]]> Am placerea sa va propun o oferta exclusivista, unica pe piata imobiliara din #Cluj-#Napoca. Un imobil deosebit compus din 9 #apartamente (cate 2 pe fiecare nivel). Dupa cum se poate observa in schita de prezentare, compartimentarea foarte practica, scoate in evidenta un superb spatiu de zi, orientat spre oras, care comunica cu terasa, precum si un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie, orientat spre nord, care dispune si de balcon. Celalalte 2 dormitoare sunt orientate spre est. #Apartamentul se vinde la pachet cu un loc de parcare subteran, o parcare exterioara si o boxa de 9 mp. Accesul la acest ansamblu este privat. Expunerea sudica, panorama de exceptie asupra orasului si standardul ridicat al constructiei, dau prestanta acestui imobil cu totul deosebit.]]> Wed, 29 Mar 2017 16:25:50 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament cu trei camere in Baciu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Baciu. Acesta se preda semifinisat sau finisat, in functie de dorinta clientului. #Apartamentul semifinisat beneficiaza de: centrala termica, calorifere, geamuri termopan, usa metalica. Optional, se poate finisa la nivel premium pentru doar 3000 euro: usi interioare, gresie italiana de cea mai buna calitate, parchet, rama oglinda baie din lemn masiv, corp luminos vintage, cada, lavoir, toaleta, baterii. Acestea vor cumparate, transportate si montate gratuit. #Apartamentul are CF. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati!]]> Wed, 29 Mar 2017 16:23:52 +0300 <![CDATA[Prima Inchiriere ! Apartament 2 camere, Calea Manastur, zona USAMV]]> Prima Inchiriere !
#Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, decomandat, situat intr-o constructie noua in cartierul Manastur, strada Calea Manastur. #Apartamentul este situat la parterul unui imobil finalizat in anul 2016, are o suprafata utila de 60 mp+balcon si gradina proprie cu gazon. Finisajele interioare sunt de actualitate iar mobilierul este nou. Pretabil pentru cupluri, familii sau studenti. Garantia este echivalentul unei chirii lunare. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
ID P3645]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:23:20 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu doua camere in Baciu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere in Baciu. Imobilul se afla la 10 minute de mers cu masina fata de centrul orasului #Cluj-#Napoca. Acesta se va preda semifinisat sau finisat, in functie de dorinta clientului. #Apartamentul semifinisat beneficiaza de: centrala termica, calorifere, geamuri termopan, usa metalica. Optional, se poate finisa la nivel premium pentru doar 3000 euro: usi interioare, gresie italiana de cea mai buna calitate, parchet, rama oglinda baie din lemn masiv, corp luminos vintage, cada, lavoir, toaleta, baterii. Acestea vor fi cumparate, transportate si montate gratuit. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati!]]> Wed, 29 Mar 2017 16:21:48 +0300 <![CDATA[Inchiriere duplex mobilat si utilat, zona Sarmatec, Floresti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere parte #duplex situat in #Floresti, zona Sarmatec (Abatorului). Imobilul dispune de o suprafata utila de 140 mp si este dispus pe 3 nivele P+1+M. La parter este compus din living+ bucatarie+baie+ o terasa exterioara de 40 mp. Etajul intai dispune de doua dormitoare, hol si grup sanitar iar la mansarda gasim un dormitor foarte generos. Se va preda mobilat si utilat complet cu tot necesarul iar garantia este echivalentul unei chirii lunare.
ID P3751]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:20:04 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera, strada Razoare, zona Vivo]]> Va oferim spre #vanzare #apartament cu o camera in #Floresti, strada Razoarelor, zona de deasupra complexului VIVO. #Apartamentul este situat la etajul 1, dispune de o suprafata utila de 45 mp, este decomandat iar finisajele sunt de actualitate. #Apartamentul se vinde cu mobilierul si electrocasnicele din interior. Aditional exista si posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare. Disponibil si prin programul Prima #casa. Pentru mai multe detalii si programare vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
ID P3992]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:19:07 +0300
<![CDATA[Inchiriere cladire birouri 350 mp, curte 1000 mp, Zorilor - Cluj!]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere cladire de #birouri finalizata in anul 2014, situata intr-o zona foarte linistita a cartierului Europa (Zorilor Sud), avand curte proprie de 1000 mp care ofera parcare pentru 15 masini. Cladirea este dispusa P + E + E retreas si terasa deschisa de 90 mp. La parter gasim receptie, toatele femei-barbati, sala conferinte, 2 #birouri, spatiu tehnic si sala server. La Etaj avem un open space mare de 100 mp, toalete barbati-femei si un #birou sparat. La ultimul etaj un #birou si o terasa deschisa de aproximativ 90 mp. Finisajele interioare, cat si cele exterioare sunt de foarte buna calitate printre care amintim: incalzire/racire prin sistem in tavan, reglare individuala pe fiecare incapere a temperaturii, geamuri termopan si parcare amenajata.]]> Wed, 29 Mar 2017 16:09:32 +0300 <![CDATA[Teren cu autorizatie duplex, Dambul Rotund]]> Teren de #vanzare, 600 mp, in cartierul Dambul Rotund.
Zona foarte buna cu panorama spre cartierul Gruia.
Pe #teren se poate construi un #duplex.
]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:07:45 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, 2 bai, in Floresti, zona Vivo]]> Va propunem spre #vanzare un proiect imobiliar nou, dezvoltat intr-o zona care uneste #Cluj-#Napoca de comuna #Floresti, intr-o locatie strategica, aflata in imediata vecinatate a centrelor comerciale Metro si Polus.
Departe de aglomeratia urbana sau de traficul greu al comunei #Floresti, dar totusi suficient de aproape de statia de autobuz, magazine si facilitatile orasului. Imobil dotat cu lift, boxa, garaje subterane, parcari supraterane. #Apartamentele se predau in stadiul de semifinisat, dotate cu centrala termica, termopane, usa metalica.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Wed, 29 Mar 2017 16:00:30 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere de inchiriat, zona Centrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament 2 camere openspace de 55mp complet mobilat si utilat, 2 balcoane, central, etaj 2( mansarda),curte interioara.
Pret 360 euro cu toate utilitatile incluse ( curent apa tv cablu si internet).
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Wed, 29 Mar 2017 15:49:21 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera cu 1 camera in Manastur, zona Big]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere garsoniera cu o camera semidecomandat in Manastur, zona Big.
Garsoniera se situeaza la etajul 7 din 10, dispune de un balcon de 3 mp.
Pret foarte accesibil.
Pentru detalii si vizionare nu ezitati sa ne contactati!
]]>
Wed, 29 Mar 2017 15:47:29 +0300
<![CDATA[Apartament 3 camere inchiriere, Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 3 camere in constructie noua, in cartierul Marasti, aproape de Expo Transilvania.
Dispune si de un loc de parcare la subsolul blocului.
Pentru detalii suplimentare si pentru vizionari va rog sa ma contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 15:24:58 +0300
<![CDATA[Inchiriere Apartament cu o camera CENTRU]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu o camera, la demisol, in centrul orasului #Cluj #Napoca.
Nu departe de #apartament se afla Piata Cipariu, mijloacele de transport in comun, magazine, banci, etc.
Imobilul detine centrala termica proprie, usa intrare metalica, geamuri termopan, usi interioare termopan, gresie, faianta, parchet, zugravit lavabil.
Acesta este mobilat modern, utilat complet si se afla intr-o zona linistita si verde.]]>
Wed, 29 Mar 2017 15:23:34 +0300
<![CDATA[Spatiu birouri 120mp etaj de casa zona Cluj Arena cu locuri de parcare]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere spatiu pentru #birouri, in zona semicemtrala, in apropiere de fosta Fabrica Ursus, cu intrare si din strada, cu depozitare in subsol.Spatiul are intrare si din curtea comuna a imobilului. Spatiul se ofera spre #inchiriere nemobilat si dispune de CT proprie, AC, termopane, parchet, gresie, faianta etc. Se poate inchiria pe camere sau total .]]> Wed, 29 Mar 2017 15:22:15 +0300 <![CDATA[Vanzare Apartament 2 camere Plopilor]]> De #vanzare #apartament cu 2 camere, in cartier Plopilor.
Zona accesibila si foarte buna, in apropiere de parcuri si mijloacele de transport in comun.
Compartimentare in circuit (circular), confort I.
Finisat, detine termopane, parchet etc.]]>
Wed, 29 Mar 2017 15:18:59 +0300
<![CDATA[Inchiriere casa cu etaj, situata central, ideala pentru birouri ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #casa cu etaj, suprafata 120 mp, situata central intr-o zona linistita in apropiere de P-ta Cipariu, curte cu spatiu verde, #casa se inchiriaza nemobilata si este ideala pentru #birouri, dispunde de o sala mare la parter open space, iar etajul este compus din 4 incaperi. Pentru mai multe detalii si vizionari va rog sa ne contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 15:16:03 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, 71mp, Floresti, ultrafinisat]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere semidecomandat in #Floresti langa Vivo #Cluj (Polus Center).

Ultrafinisat, utilat si mobilat modern.

#Apartamentul este aproape de mijloacele de transport, si este la doar 3 minute de Vivo #Cluj (Polus Center).

#Apartamentul dispune de doua parcari si o terasa de 30mp, inclus in pret.

Pentru informatii si vizonare nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 15:12:18 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, situat in Floresti, zona Sub Cetate]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Sub Cetate. #Apartamentul este decomandat, compus din living, 1 dormitor, 1 bucatarie, 1 balcon. Se poate vinde atat nemobilat, cat si partial mobilat. Se poate achizitiona garaj sau parcare exterioara. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]> Wed, 29 Mar 2017 15:10:27 +0300 <![CDATA[Teren Faget, Cluj]]> Welt imobiliare va prezinta spre #vanzare un #teren in suprafata de 1120 mp.
Se afla situat in cartierul Faget, zona doar de #case. Dispune de toate utilitatile.
Unitate Teritoriala de Referinta - ULID.]]>
Wed, 29 Mar 2017 15:10:21 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare cu 3 camere, finisat, mobilat, utilat, zona Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere finisat, mobilat, si utilat, situat in cartierul Marasti.
#Apartamentul oferit spre #vanzare este situat la etaj intermediar, si este compus din: camera de zi, 2 dormitoare, hol, bucatarie, baie, balcon inchis si are o suprafata utila de 65 mp.
Imobilul oferit spre #vanzare este izolat termic, are finisaje de calitate, iar pentru o vizionare sau mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 14:46:19 +0300
<![CDATA[Apartament cu 1 camera, finisat si mobilat, in Marasti zona Ira]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu o camera, situat in cartierul Marasti, zona Ira.
Imobilul oferit spre #vanzare are o suprafata utila de 31 metri patrati si este situat intr-o constructie noua, izolata, fiind prevazut cu centrala proprie.
#Apartamentul se vinde mobilat, utilat si este compus din o camera, bucatarie, hol si baie +parcare, iar pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 14:40:51 +0300
<![CDATA[Vanzare apartamente cu 2,3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in zona Calea Baciului. #Apartamentul este situat la etaj intermediar si are o suprafata utila de 57.55mp + balcon. Este compus din camera de zi cu bucatarie si balcon, camera, nisa de dormit si baie. Termenul de finalizare este decembrie 2017. #Apartamentul se va preda semifinisat. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar cea subterana 5000 euro. Pentru alte detalii si/sau vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 14:26:44 +0300 <![CDATA[DE VANZARE! Casa individuala, 45mp utili, 180mp teren, zona semicentrala!]]> Va propunem spre #vanzare o #casa individuala, situata in zona semicentrala a Municipiului #Cluj- #Napoca!
Imobilul are suprafata utila de 45 mp, este compus din 1 camera, bucatarie, hol, camara si baie.
#casa mai detine un beci si un pod, necesita renovare si se poate mansarda.
In pretul de #vanzare este inclus si un #teren de 180 mp.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 14:22:16 +0300
<![CDATA[Vanzare casa Feleacu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa in localitatea Feleacu.
#casa are amprenta la sol de 96 mp, avand regim de inaltime P+M.
Parterul este finisat, fiind compartimentat in living, 2 dormitoare, bucatarie, baie.
Mansarda este nefinisata.
Suprafata #terenului este de 605 mp.]]>
Wed, 29 Mar 2017 14:17:01 +0300
<![CDATA[Apartament 4 camere, finisat in Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere, decomandat, in cartierul Marasti, pe strada Slatina.
#Apartamentul este situat la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje reabilitat termic. Are o suprafata utila de 86 metri patrati si este compus din: -3 dormitoare -1 sufragerie -1 bucatarie -2 bai(dintre care una e cu geam), -2 balcoane inchise -boxa la subsol -loc de parcare cu abonament.
#Apartamentul este finisat modern si dispune de geamuri termopan, centrala termica, usa antiefractie si usi interioare de lemn. Se vinde nemobilat.]]>
Wed, 29 Mar 2017 14:14:43 +0300
<![CDATA[Vanzare apartamente cu 2,3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere situat la etaj intermediar, in zona Calea Baciului. #Apartamentul are o suprafata utila de 43.61mp + logie si este compus din camera de zi cu bucatarie si logie, camera, baie si hol. Termenul de finalizare este decembrie 2017. #Apartamentul se va preda semifinisat. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar cea subterana 5000 euro. Pentru alte detalii si/sau vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 14:10:53 +0300 <![CDATA[Vanzare apartamente cu 2,3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere situat intr-un nou ansamblu rezidential din zona Calea Baciului. #Apartamentul are o suprafata utila de 50.17mp + logie si este compartimentat in camera de zi cu bucatarie si logie, camera, nisa de dormit, baie si hol. Termenul de finalizare este decembrie 2017. #Apartamentul se va preda semifinisat. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar cea subterana 5000 euro. Pentru alte detalii si/sau vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 14:01:29 +0300 <![CDATA[Vanzare apartamente cu 2,3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere intr-un ansamblu rezidential din zona Calea Baciului. #Apartamentul are o suprafata utila de 55.50mp + logie si este compartimentat in camera de zi cu bucatarie si logie, camera, baie si hol. Termenul de finalizare este decembrie 2017. #Apartamentul se va preda semifinisat. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar cea subterana 5000 euro. Pentru alte detalii si/sau vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 14:01:09 +0300 <![CDATA[Apartament 3 camere finisat in Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament 3 camere situat in cartierul Gheorgheni, la capatul strazii Brancusi cu vedere spre Borhanci, etaj 4 din 4.
#Apartamentul este compus din 3 camere semidecomandate, bucatarie, 1 baie si un balcon si a fost renovat recent. Se vinde cu mobila de bucatarie si baie.
Incalzirea imobilului se face cu centrala de #apartament.]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:56:24 +0300
<![CDATA[De vanzare apartament cu 3 camere in cartierul Manastur, zona Billa]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere in cartierul Manastur, zona Billa.
#Apartamentul este confort 1 cu suprafata utila de 65 mp, compartimentat astfel: 3 camere, bucatarie, 2 bai , 2 balcoane, hol.
Acesta este reabilitat termic, dispune de centrala termica individuala, geamuri termopan.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:51:38 +0300
<![CDATA[Vanzare apartamente cu 2,3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere situat intr-un ansamblu rezidential nou din zona Calea Baciului. #Apartamentul are o suprafata utila de 47.23mp + logie si este compartimentat in camera de zi cu bucatarie silogie, camera, baie si hol. Termenul de finalizare este decembrie 2017. #Apartamentul se va preda semifinisat. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar cea subterana 5000 euro. Pentru alte detalii si/sau vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 13:44:33 +0300 <![CDATA[Apartament 2 camere, finist,mobilat,utilat in Baciu]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere finisat, mobilat si utilat situat in Baciu.
Imobilul este pozitionat la parter inalt, este prevazut cu usa de intrare antiefractie, geamuri termopan, doua balcoane din care unu inchis, parchet si gresie,centrala. #Apartamentul se vinde mobilat utilat complect, living (coltar,mobilier totul facut la comanda),bucatarie (plita pe gaz,cuptor electric cu rotisor,masina spalat vase,hota ),masina spalat rufe 7kg, baie(vana cu geacuzi,bideu),dormitor(dulap mare pe tot peretele,pat matrimonial pe structura de fier si cu lada)+parcare cu C.F.
#Apartamentul este situat intro zona linistita de #case, 13 #apartamente in bloc,la 5-10 min. de statia de transport in comun.]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:40:33 +0300
<![CDATA[Apartament 2 camere, zona Observatorului, cu acoperis din tigla]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament cu 2 camere, in zona Hotel Golden Tulip - Observatorului.
#Apartamentul dispune de centrala termica, geamuri termopan si balcon. Se vinde nemobilat.
Imobilul are lift si are ACOPERIS din CARAMIDA.
Este orientat inspre Sud-Vest.
#Apartamentul este ideal ca si investitie fiind o zona in care exista o cerere foarte mare din partea studentilor de la Universitatea de Medicina si cei de la Universitatea Tehnica.
]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:39:11 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament 1 camera, Marasti, zona OMV]]> #Welt #Imobiliare va propune sper #inchiriere #apartament o camera, zona OMV, cartierul Marasti.
#Apartamentul are o suprafata de 44 mp si este mobilat si utilat complet. Dispune si de loc de parcare.
In zona #apartamentului se gasesc magazine si statii pentru mijloacele de transport in comun iar la cateva minute distanta se afla Piata Marasti.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:27:09 +0300
<![CDATA[Vanzare apartamente cu 2,3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere situat intr-un ansamblu rezidential nou din zona Calea Baciului. Acesta are o suprafata utila de 45.91mp + logie si este compartimentat in camera de zi cu bucatarie silogie, camera, baie si hol. Termenul de finalizare este decembrie 2017. #Apartamentul se va preda semifinisat. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar cea subterana 5000 euro. Pentru alte detalii si/sau vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 13:25:11 +0300 <![CDATA[Inchiriem spatiu de birouri, open space, Cluj-Napoca]]> Inchiriere spatiu de #birouri in cladire clasa A, open space, In zona Sigma, Rpublicii. Suprafata este de 145mp open space . Dispune de sistem de alarma, antiincendiu, retea de calculatoare cu 85 prize duble, terasa cu panorama exceptionala si parcare proprie pentru 15 masini. Ideal pentru firme de IT. Se inchiriaza suprafata dorita de clienti. Merita vazuta.]]> Wed, 29 Mar 2017 13:24:40 +0300 <![CDATA[Vanzare apartamente cu 2,3 si 4 camere, proiect nou, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare recomanda spre #vanzare #apartament cu 3 camere situat intr-un nou ansamblu rezidential din zona Calea Baciului. Acesta are o suprafata utila de 58.01mp + balcon de 8.55mp si este compus din camera de zi cu bucatarie, 2 camere, baie si balcon. #Apartamentul se va preda semifinisat. Termenul de finalizare este decembrie 2017. Parcarea exterioara costa 2500 euro, iar un loc de parcare in garajul subteran al imobilului 5000 euro. Pentru alte detalii si pentru vizionari va rog sa ma contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 13:17:40 +0300 <![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere , zona Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat, bucatarie si baie .
#Apartamentul este situat in Zorilor pe strada Observatorului Etaj 2. Este aproape de statiile de autobuz si magazine. Are toate utilitatile.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:11:53 +0300
<![CDATA[De vanzare apartament cu 2 camere, cartier Manastur, zona Carrefour]]> Weil Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere in cartierul Manastur ,zona Carrefour.
#Apartamentul se afla la etajul 1, este decomandat si dispune de centrala termica individuala.
Acesta este bine intretinut cu parchet, gresie, faianta.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:08:30 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Manastur -Ion Mester]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in Manastur -Piata Ion Mester compus din living cu bucatarie, 2 dormitoare,hol, baie si balcon.
#Apartamentul este amplasat la etaj intermediar inferior intr-o constructie cu 8 etaje.
Locatia in care se afla #apartamentul este una foarte buna, aproape de mijloacele de transport in comun, Piata Agroalimentara, complexul Big si la 5 minute de Kaufland.
#Apartamentul are ca finisaje parchet , gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica.
Are instalatie de AC.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Wed, 29 Mar 2017 13:05:46 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, exclusivitate, Calea Baciului!]]> #Welt #Imobiliare vinde, in exclusivitate, #apartament cu 3 camere, situat la parterul INALT al unui imobil nou din zona Calea Baciului.
#Apartamentul este compus din camera de zi cu bucatarie si balcon, camera cu logie, nisa de dormit, hol si 2 bai.
Se vinde semifinisat cu sapa, pereti tencuiti si gletuiti, usa metalica la intrare, geamuri termopan, centrala proprie si calorifere.
#Apartamentul are orientare sudica.
Pentru alte detalii si/sau pentru vizionari va rog sa ma contactati. Merita vazut!]]>
Wed, 29 Mar 2017 12:58:27 +0300
<![CDATA[Inchiriere garsoniera, zona McDonalds Manastur]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere garsoniera, zona McDonald's Manastur.
Garsoniera are o suprafata de 23 mp, este recent renovata, mobilata si utilata complet.
Zona in care este situata garsoniera este foarte buna, aproape de statia mijloacelor de transport in comun si de magazine.
Se percepe o garantie de 300 de euro.
Disponibilitate: imediata.
Pentru mai multe detalii si vizionari va rugam sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 12:41:52 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 50mp, Floresti, zona Porii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere in #Floresti, zona Porii.
Suprafata utila 50 mp este dispusa P+3E+M, compartimentat astfel: 2 camere (sud/ nord), bucatarie, hol, baie+ 2 balcoane (6mp respectiv 4 mp).
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat cum se vede in pozele anexate.
Parcare inclusa in pretul #apartamentului!
Modalitati de plata (cash, credit Prima #casa)]]>
Wed, 29 Mar 2017 12:38:25 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 58mp, Floresti, zona Roka Center]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere in #Floresti zona Roka Center.
#Apartamentul se vinde la stadiul de finisat, are 58 mp utili compartimentat astfel: living cu bucatarie, o camera, o bucatarie open space, o baie, un hol.
Zona unde se afla blocul este foarte aproape de toate centrele comerciale si de punctele de interes din centrul #Florestiului.
Pentru detalii aditionale nu ezitati sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 12:28:06 +0300
<![CDATA[DE VANZARE! Casa la curte comuna, 2 camere, 70mp utili, 100mp teren,semicentral!]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare o #casa situata in zona semicentrala a municipiului #Cluj-#Napoca.
Imobilul este situat la curte comuna, are suprafata utila de 70 mp si este compus din 2 dormitoare, hol, bucatarie si o baie, avand posibilitate de mansardare. In pretul de #vanzare este inclus si un #teren de 100 mp.
#casa necesita renovare si se vinde partial mobilata.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 12:19:24 +0300
<![CDATA[Inchiriere apartament cu o camere in Floresti, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu o camere in #Floresti zona Florilor, foarte aproape de mijloacele de transport in comun, magazine si restaurante.
#Apartamentul este disponibil de la data de 1 Aprilie.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Wed, 29 Mar 2017 12:18:23 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in apropiere de Piata Mihai Viteazu]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere in apropiere de Piata Mihai Viteazu. #Apartamentul este semidecomandat , dispune de finisaje clasice si este ocupabil imediat. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 11:57:37 +0300 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, 50mp, Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere in #Floresti zona Eroilor, foarte aproape de toate complexele comerciale si de centru.
Este mobilat si utilat modern dispune de finisaje de calitate.
#Apartamentul dispune de parcare proprie inclusa in pret.]]>
Wed, 29 Mar 2017 11:54:51 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, zona Piata Marasti]]> #Welt #Imobiliare vinde un #apartament cu 2 camere in cartierul Marasti, zona BRD, piata Marasti. #Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un bloc cu 10 etaje. Acesta este decomandat si are finisaje clasice.Blocul se afla in apropiere de toate punctele de interes din zona. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]> Wed, 29 Mar 2017 11:18:05 +0300 <![CDATA[Inchiriere apartament cu 3 camere recent renovat in Manastur, zona Big]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere #apartament cu 3 camere recent revonat in Manastur, zona Big.
Zona este foarte accesibila, la 3 minute de la statia de langa Complexul Big.
#Apartamentul are suprafata utila de 57 mp, compartimentat astfel: 3 camera, o bucatarie, o baie, un hol si un balcon.
Are centrala termica proprie.
Pentru detalii aditionale nu ezitati sa ne contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 11:12:03 +0300
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, zona Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in cartierul Grigorescu pe strada Donath .
#Apartamentul este situat la etajul 9 din 10.
#Apartamentul este compet finisat si mobilat, in acest moment totul fiind intr-o stare excelenta, viitorul proprietar va putea sa se mute cand doreste fara sa mai fie nevoie sa investeasca in #apartament.
In plus #apartamentul dispune de un loc de parcare in curtea imobilului.
Pentru vizionari sau informatii va rog sa ma contactati!]]>
Wed, 29 Mar 2017 10:44:10 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat, finisat modern, Eroilor]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere, finisat modern in #Floresti, strada Eroilor, zona Profi. #Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un imobil cu 3 etaje, dispune de o suprafata utila de 42 mp si este compartimentat in living+bucatarie+dormitor+baie. Proprietatea se vinde finisata modern si este disponibila si prin programul Prima #casa. Pntru mai multe detalii si vizionari, nu ezitati sa ne contactati.
P3969]]>
Wed, 29 Mar 2017 10:40:39 +0300
<![CDATA[Vanzara apartament cu 2 camere pe 2 nivele in Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 2 camere pe 2 nivele in cartierul Manastur intr-o zona linistita, departe de traficul intens si galagie.
#Apartamentul se afla pozitionat la mansarda unui imobil si are scara interioara si dispune de finisaje moderne.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat modern.
In acte apare ca #apartament.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Wed, 29 Mar 2017 10:35:04 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 4 camere in Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 4 camere decomandat in cartierul Manastur in zona Bucium, aproape de parcul Colina.
#Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un bloc cu 4 etaje, izolat exterior.
#Apartamentul este compus din 4 camere decomandate, 2 bai, 1 bucatarie, 2 balcoane din care unul este inchis.Ca si finisaje, are geamuri termopan, parchet, usa metalica.
Incalzirea se face cu CT proprie cu instalatie de cupru.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Wed, 29 Mar 2017 10:30:38 +0300
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere in Manastur ]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 3 camere in cartierul Manastur in zona parcului Colina si aproape de mijloacele de transport in comun.
#Apartamentul se afla amplasat la parter si este compus din 3 camere decomandate, baie, bucatarie, hol, si balcon.Mai are alocat si boxa la subsolul blocului.
Incalzirea se cace cu CT proprie.
Are loc de parcare.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Wed, 29 Mar 2017 10:26:30 +0300