Welt Imobiliare Cluj - vanzari si inchirieri apartamente, case, spatii comerciale, birouri, spatii industriale, hale si spatii de depozitare in Cluj http://www.weltimobiliare.ro <![CDATA[Teren de vanzare Sopor, 1410 mp, PUZ]]> Va oferim spre #vanzare un #teren in suprafata de 1410 mp in cartierul Sopor, la 4 km distanta de Iulius Mall.
Accesul se face pe un drum de 9 m latime. Dispune de apa si curent.
PUZ-ul pentru #teren este in curs de aprobare.
Daca sunteti in cautarea unui #teren situat intr-o zona frumoasa si linistita dar aproape de oras, aceasta este oferta potrivita.
Se poate achizitiona intreaga suprafata sau doar cat se doreste.
Nu ezitati sa ne contactati. Pretul este negociabil.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:30:11 +0200
<![CDATA[Vanzare cabinet medical, Cluj-Napoca]]> Va oferim spre #vanzare un cabinet medical pe strada Horea.
Suprafata utila este de 43,40 mp si se afla la demisol inalt si luminos.
Are urmatoarea compartimentare:
- camera consultatie
- camera tratament si odihna
- camera sterilizare
- sala asteptare
- baie pacienti
- baie si vestiar personal medical.
Este dotat si functioneaza conform normelor DSP si UE.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:30:10 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere , zona Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare inchirieza #apartament semidecomandat 2 camere la parterul unui bloc reabilitat termic.
Zona linistita in apropiere de magazine si liniile de transport in comun.
#Apartamentul dispune de centrala proprie, mobilat si utilat modern , la prima #inchiriere .
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:30:07 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament in bloc tip vila, Buna Ziua, curte individuala, finisat lux]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament exclusivist, finisat si mobilat la cheie, situat in Buna Ziua, in zona Restaurantului Da Vinci si a hipermarketului Lidl.
#Apartamentul face parte dintr-un ansamblu de 2 blocuri construite in 2007, fiind construit din caramida, cu termoizolatie de buna calitate, avand clasa de energie A, regim constructie D + P + 2E
Acces in curtea interioara este restrictionat cu bariera la intrare, imobilele au supraveghere video.
In exterior veti dispune de o curte generoasa, cu pavaje, spatii verzi amenajate; #apartamentul detine cota parte din #teren (CF separat), astfel incat veti avea la dispozitie nu doar unul ci doua locuri de parcare;

In afara spatiului util de 98 de mp #apartamentul mai include si 16 mp in cele doua terase, precum si o boxa individuala de 2, 5 mp la demisol;

#Apartamentul se vinde ultrafinisat ( gresie si faianta Italia, parchet bambus, scafe cu spoturi si neoane incorporate, aer conditionat etc.). Este utilat modern (Mobexpert si comanda Italia, dulapuri- depozit cu usi glisante, electrocasnice incorporate (gama BOSCH), aer conditionat, centrala termica Viessman, calorifere decorative lux IRSAP Italia, tamplarie PVC Veka, geamuri termoizolante antiefractie, usa exterioara antiefractie de calitate, etc.)

Persoanele cu adevarat interesate de achizitia acestui #apartament superb ma pot contacta telefonic pentru programarea vizionarii.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:30:06 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera, zona FSEGA]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un frumos #apartament in cartierul Marasti.
#Apartamentul este format din]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:30:03 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, 63mp, acces privat, zona Ioan Rus, Floresti]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament spatios cu 2 camere in #Floresti, zona Ioan Rus.
#Apartamentul este situat la etajul 3 intr-un complex privat de imobile cu 3 etaje.
Suprafata #apartamentului de 63mp este compartimentata in hol, dormitor, baie, living si bucatarie.
Se ofera mobilat si finisat modern cu gresie si faianta, pardoseala din parchet laminat,conform imaginilor atasate.
De asemenea #apartamentul dispune de loc de parcare propriu in curtea privata, inclus in pretul de #vanzare.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:30:02 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere , zona Manastur]]> #Welt #Imobiliare ofer spre #vanzare #apartament cu 2 camere situat in Manastur,Str Edgar Quinet.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un imobil de 5 etaje,constructie finalizata in anul 2011.
Este decomandat si compus din living open space cu bucatarie,1 dormitor,baie,hol si balcon cu camara.
#Apartamentul are suprata utila de 52 mp si balcon de 8 mp,este dotat cu centrala termica proprie,usa metalica la intrare,geamuri termopan,finisajele #apartamentului sunt moderne ,gresie si faianta in baie si bucatarie,parchet. Se vinde partial mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:29:59 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere ,situat in Floresti, zona Stejarului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Stejarului.
Are o suprafata de 56 mp si terasa de 9.6 mp, este situat la etajul 3 din bloc D+P+3+1R, se vinde in stadiul de semifinisat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica. Complexul este situat intr-o zona linistita, aerisita, departe de centrul #Florestiului.
Exista posibilitatea de achizitie loc de parcare subteran.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie in #Floresti, pe strada A.Iancu nr. 209.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:29:58 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 1 camera, situat in Floresti, zona Florilor]]> Va propunem spre #vanzare #apartament cu 1 camera, situat in #Floresti, zona Florilor. #Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, se vinde nemobilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica. Dispune de loc de parcare. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]> Mon, 20 Feb 2017 17:29:55 +0200 <![CDATA[Inchiriere Apartament deosebit cu 2 camere, parcare subterana, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere, situat intr-un imobil recent finalizat, in zona Iulius Mall.
#Apartamentul este compus din living, bucatarie separata, dormitor si baie, la care se adauga un balcon foarte mare, sub forma de L.
Finisajele sunt deosebite, mentionand aici rulouri exterioare la geamuri, aer conditionat, masina de spalat vase, smart TV, mobilier si electrocasnice de inalta calitate executate la comanda.
Imobilul este prevazut cu lift, beneficiaza de un spatiu verde foarte frumos amenajat, iar prin faptul ca este retras de la strazile principale, ofera multa liniste, fiind in acelasi timp pozitionat la doar cateva minute de Iulius Mall si Iulius Park.
In pretul chiriei este inclus si un loc de parcare in garajul subteran.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:29:54 +0200
<![CDATA[Vanzare garsoniera in Marasti zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare garsoniera in cartierul Marasti zona Iulius Mall.
Garsoniera se ofera spre #vanzare complet mobilata si utilata, dispune de finisaje moderne, are usa metalica, geamuri termopan, parchet, gresie.
Incalzirea se face cu CT termica proprie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:29:52 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere , zona Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament 2 camere 65mp cu garaj , acesta se vinde complet mobilat si utilat .
#Apartamentul este format din: - living - dormitor - bucatarie spatioasa , camara cu rafturi , incapere pentru masina de spalat haine plus un balcon generos .
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 17:29:49 +0200
<![CDATA[Teren 3000 mp, front 45]]> Teren de #vanzare localizat intre Selgros si strada Soporului la aproximativ 1,5 km de cartodrom.
Terenul este drept, are 3000 mp, front de 45.
Certificat de urbanism pentru (1-3S)+P+6.]]>
Mon, 20 Feb 2017 16:39:57 +0200
<![CDATA[Casa de vanzare in Gilau, 180 mp utili si 1000 mp teren]]> #casa individuala cu 1000 mp #teren, situata in Gilau, zona SMA.
#casa are suprafata utila de 180 mp, pe doua nivele P+E+pod, are 90 mp utili pe nivel, podul are 35 mp, terasa pe #casa de 30 mp si un balcon.
La etaj 3 dormitoare si 2 bai, la parter 1 dormitor, bucatarie, baie, loc de luat masa si living, termopan pvc, garaj 32 mp, curte.
#casa este disponibila imediat.]]>
Mon, 20 Feb 2017 16:39:56 +0200
<![CDATA[Proiect nou, Gheorgheni, zona Iulius Mall! Apartamente de vanzare, 2 camere]]> Exclusivitate! Comision 0%! #Welt #Imobiliare vinde #apartamente cu 2 si 3 camere in #Cluj, zona Al. Vaida Voievod, intr-un imobil ce urmeaza sa fie edificat.
Zona in care se afla #apartamentul este una foarte frumoasa, cu multe spatii verzi si se afla foarte aproape de noul parc al orasului.
#Apartamentul este compartimentat in living, bucatarie, baie cu geam, dormitor, hol si 2 balcoane. Acesta se va preda la stadiul de semifinisat cu centrala si calorifere.
Blocul va dispune de 4 lifturi pentru locatari, locuri de parcare subterane si spatii verzi. Pretul #apartamentului este de 1075/mp util+TVA la care se adauga pretul logiei care este de 537,50 euro/mp+TVA.
Pentru a vedea toate tipurile de #apartamente disponibile, va invitam sa accesati site-ul http://www.eastsideresidence.ro/#apartamente.
Va asteptam la #biroul de vanzari situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 9 si la numerele de telefon afisate!]]>
Mon, 20 Feb 2017 16:39:55 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament de lux cu 3 camere Zorilor zona Eugen Ionescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament de lux cu 3 camere in Zorilor, zona Eugen Ionescu.
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-o vila cu 2 etaje, intr-o zona cu priveliste foarte frumoasa, dispune de garaj la demisol, loc de parcare in partea din fata si curte.
#Apartamentul este compus dintr-un living foarte spatios cu semineu si iesire pe terasa, bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai din care una cu geam si jacuzzi, debara, camara la bucatarie si la demisol spalatoria de unde se poate intra si in garaj.
#Apartamentul se ofera spre #inchiriere complet mobilat si utilat modern cu masina de spalat, combina frigorifica, cuptor si plita incorporabile, cuptor cu microunde, hota, LCD in living iar incalzirea se face cu CT proprie pe #apartament.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 16:39:54 +0200
<![CDATA[Inchiriere Apartament 1 camera Zorilor-Europa]]> De inchiriat prin WELT IMOBILIARE, #apartament cu 1 camera, la #casa, in zona Europa.
Aproape de mijloacele de transport in comun, suprafata generoasa.
Detine foisor si parcare. Compartimentare : o camera, bucatarie, baie cu cada plus camara.
Utilitati : televizor, masina de spalat, frigider, internet, bucatarie complet utilata.
In pret sunt incluse cheltuielile.(apa, curent, gaz, internet RDS)]]>
Mon, 20 Feb 2017 16:39:51 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 1 camera, gradina 35 mp situat in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 1 camera, situat in #Floresti, zona Eroilor. #Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din 1 camera, bucatarie, hol, baie, gradina de 35 mp, este finisat, partial mobilat, exista posibilitatea si mobilat complet. #Apartamentul se vinde numai cu preluare de chiriasi. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]> Mon, 20 Feb 2017 16:39:47 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, constructie noua, semimobilat in Floresti]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere in #Floresti la 4 minute cu masina de Polus Center.
#Apartamentul dispune de o suprafata utila de 53 mp + balcon, este situat la etajul 2 intr-un imobil dispus pe 4 nivele P+2E+M.
#Apartamentul dispune de finisaje moderne si se vinde cu mobilierul de bucatarie. Se accepta si #vanzare prin credit.
Pentru mai multe detalii si programare vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 16:39:42 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare, Salicea]]> De #vanzare #teren #intravilan in localitatea Salicea, in apropiere de Domeniul Regilor.
Terenul este la soseaua principala, are suprafata de 2400 mp, front 24.
Pretul este negociabil.]]>
Mon, 20 Feb 2017 15:34:36 +0200
<![CDATA[Inchiriem spatiu, 100 mp, Cluj-Napoca]]> Va propunem spre #inchiriere un spatiu situat intr-o zona usor accesibila si cu vizibilitate foarte buna. Are suprafata utila de 100 mp, fiind format din 6 incaperi plus 2 grupuri sanitare. Destinatia anterioara a fost de cabinet medical pentru o perioada lunga de timp.Se ofera si parcare proprie.]]> Mon, 20 Feb 2017 15:33:32 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, situat in Floresti, zona Somesului]]> Va oferim spre #vanzare #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Somesului. #Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic , este compus din living , bucatarie, baie, dormitor. Se vinde mobilat si utilat complet, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica.
Exista posibilitatea de achizitie loc de parcare subteran.
#Apartamentul este situat intr-un complex inchis cu acces restrictionat cu telecomanda.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 15:33:29 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere in Manastur, zona strazii Agricultorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, foarte spatios si bine compartimentat, intr-o zona linistita din cartierul Manastur, aproape de mijloacele de transport in comun.
#Apartamentul este pozitionat la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje, izolat exterior.
#Apartamentul dispune de finisaje moderne.
Se vinde partial mobilat sau mobilat complet, la intelegere.
Dispune de loc de parcare in fata blocului.]]>
Mon, 20 Feb 2017 15:33:28 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere, decomandat, bloc de 4 etaje,strada Rapsodiei (Golden Tulip)]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament pe strada Rapsodiei, la etajul 4/4, in zona hotelului Golden Tulip.
#Apartamentul dispune de loc in pivnita si in uscator, loc de parcare de la primarie, centrala termica, termopane, usa metalica si parchet masiv. Este decomandat.
Poate fi achizitionat pentru o familie (decomandat, aproape de Profi si de statiile de autobuz) dar si ca investitie (se poate inchiria studentilor de la Universitatea Tehnica sau celor de la UMF).]]>
Mon, 20 Feb 2017 15:33:26 +0200
<![CDATA[Vanzare Apartament 2 camere, decomandat, zona Piata Unirii Cluj]]> #Welt #Imobiliare va prezinta la #vanzare un #apartament de 2 camere, decomandat, situat in zona Ultracentrala a orasului. #Apartamentul are o suprafata utila de 67 mp iar printre dotari putem aminti: centrala termica proprie, termopane, parchet, usi interioare noi, gresie, faianta. Prin pozitia sa #apartamentul este ideal pentru doritorii care prefera sa locuiasca in inima orasului sau pentru investitie: cabinet de avocatura, notariat etc. In afara spatiului util mentionat mai beneficiati de o boxa la subsol si o parcare in curtea interioara a imobilului. Pentru alte detalii sau vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]> Mon, 20 Feb 2017 15:33:25 +0200 <![CDATA[Proiect nou in Gheorgheni, zona Iulius Mall, apartamente cu 2 si 3 camere]]> Exclusivitate! Comision la cumparare 0%!
#Welt #Imobiliare vinde #apartamente cu 2 si 3 camere in zona Al. Vaida Voievod intr-un imobil ce urmeaza sa fie edificat.
Zona in care se afla #apartamentul este una foarte frumoasa, cu multe spatii verzi si se afla foarte aproape de noul parc al orasului.
#Apartamentul este compartimentat in living cu bucatarie, baie cu geam, dormitor, hol si balcon.
Acesta se va preda la stadiul de semifinisat cu centrala si calorifere. Blocul va dispune de 4 lifturi pentru locatari, locuri de parcare subterane si spatii verzi.
Pretul #apartamentului este de 1075/mp util+TVA la care se adauga pretul logiei care este de 537,50 euro/mp+TVA.
Pentru a vedea toate tipurile de #apartamente disponibile, va invitam sa accesati site-ul http://www.eastsideresidence.ro/#apartamente.
Va asteptam la #biroul de vanzari situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 9 si sa ne contactati la numerele de telefon afisate!]]>
Mon, 20 Feb 2017 15:00:09 +0200
<![CDATA[Apartament 3 camere si gradina de 35 mp.]]> #Apartamente de #vanzare in constructie noua in cartierul Gheorgheni, in apropiere de noul parc al orasului si de Iulius Mall #Cluj.
#Apartamentele de la parter beneficiaza de gradina care se va preda amenajata cu gazon.
Vanzarea se face in exclusivitate prin #Welt #Imobiliare, cu comision 0% la cumparare.
Imobilul cu regim de inaltime D+P+6E, contine 73 de #apartamente de 2 si 3 camere.
Stadiul de predare este semifinisat, insemnand: peretii gletuiti, sapa, geamuri termopan cu 3 sticle, centrala termica, usa de intrare, instalatii electrice la pozitie.
Peretii exteriori sunt din caramida de 30 cm grosime, termoizolati cu polistiren de 10 cm. Compartimentarile interioare sunt din caramida, pentru o mai buna izolare fonica. Termenul de finalizare este Septembrie 2017.
Locurile de parcare exterioare sunt 2500 euro, iar cele interioare de la subsol 5000 euro.
Modalitatile de plata sunt flexibile. Termenul de finalizare la "rosu" este luna iunie 2017. Puteti alege dintr-o gama variata de #apartamente, foarte bine compartimentate si dimensionate.
Marele atu al imobilului este ca se afla in vecinatatea noului parc amenajat de primarie si de mijloacele de transport in comun.
Pentru a vedea care #apartamente mai sunt disponibile, va rugam accesati site-ul dedicat proiectului East Side Residence.
Preturile #apartamentelor sunt de 1075 Euro/mp util, iar logiile 537,50 Euro/mp.
Preturile nu contin TVA.
Pentru mai multe detalii si schite ne puteti contacta telefonic sau la sediul nostru de pe strada Liviu Rebreanu nr. 9. www.eastsideresidence.ro]]>
Mon, 20 Feb 2017 15:00:08 +0200
<![CDATA[Proiect nou in Gheorgheni, zona Iulius Mall, 2 si 3 camere]]> Va propunem in exclusivitate, cu comision 0%, un proiect nou in cartierul Gheorgheni, in apropiere de noul parc al orasului si de Iulius Mall. Imobilul cu regim de inaltime D+P+6E , contine 73 de #apartamente de 2 si 3 camere.
Stadiul de predare al #apartamentelor este semifinisat, insemnand: peretii gletuiti, sapa, geamuri termopan cu 3 sticle, centrala termica, usa de intrare, instalatii electrice la pozitie.
Peretii exteriori sunt din caramida de 30 cm grosime, termoizolati cu polistiren de 10 cm. Compartimentarile interioare sunt din caramida, pentru o mai buna izolare fonica. Termenul de finalizare este Septembrie 2017.
Locurile de parcare exterioare sunt 2500 euro, iar cele interioare 5000 euro.
Modalitatile de plata sunt flexibile.
Puteti alege dintr-o gama variata de #apartamente, foarte bine compartimentate si dimensionate.
Marele atu al imobilului este ca se afla in vecinatatea noului parc amanejat de primarie si de mijloacele de transport in comun.
Pentru a vedea care #apartamente mai sunt disponibile, va rugam accesati site-ul dedicat proiectului East Side Residence.
Pretul #apartamentului este de 1040/mp util+TVA la care se adauga pretul logiei care este de 520 euro/mp+TVA..
Pentru mai multe detalii si schite ne puteti contacta telefonic sau la sediul nostru de pe strada Liviu Rebreanu nr. 9.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:54:13 +0200
<![CDATA[Proiect nou in Gheorgheni, zona Iulius Mall, apartamente cu 2 si 3 camere]]> Exclusivitate! Comision 0%! #Welt #Imobiliare vinde #apartamente cu 2 si 3 camere in zona Al. Vaida Voievod, intr-un imobil ce urmeaza sa fie edificat.
Zona este una foarte frumoasa, cu multe spatii verzi, foarte aproape de noul parc al orasului.
#Apartamentul este compartimentat in living, bucatarie, baie cu geam, dormitor, hol si balcon.
Acesta se va preda la stadiul de semifinisat cu centrala si calorifere.
Blocul va dispune de 4 lifturi pentru locatari, locuri de parcare subterane si supraterane si spatii verzi.
Pretul #apartamentului este de 1075/mp util+TVA la care se adauga pretul logiei care este de 537,50 euro/mp+TVA.
Pentru a vedea toate tipurile de #apartamente disponibile, va invitam sa accesati site-ul http://www.eastsideresidence.ro/#apartamente sau va asteptam la #biroul de vanzari situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 9 si la numerele de telefon afisate!]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:54:12 +0200
<![CDATA[Apartamente noi de vanzare, 2 camere, Gheorgheni, zona Al. Vaida Voievod!]]> #Welt #Imobiliare vinde in exclusivitate, cu comision 0% pentru cumparator, #apartamente cu 2 si 3 camere in zona Al. Vaida Voievod, intr-un imobil aflat in curs de edificare.
Zona in care se afla #apartamentul este una foarte frumoasa, cu multe spatii verzi si se afla foarte aproape de noul parc al orasului.
#Apartamentul este compartimentat in living cu bucatarie, baie cu geam, dormitor, hol. Acesta se va preda la stadiul de semifinisat cu centrala si calorifere.
Blocul va dispune de 4 lifturi pentru locatari, locuri de parcare subterane si spatii verzi. Pretul #apartamentului este de 1075/mp util+TVA la care se adauga pretul logiei care este de 537,50 euro/mp+TVA.
Pentru a vedea toate tipurile de #apartamente disponibile va invitam sa accesati site-ul http://www.eastsideresidence.ro/#apartamente sau va asteptam la #biroul de vanzari situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 9 si la numerele de telefon afisate!]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:54:11 +0200
<![CDATA[Apartamente noi de vanzare! 2 si 3 camere in zona noului parc din Gheorgheni!]]> #Apartamente de #vanzare in exclusivitate prin #Welt #Imobiliare, cu comision 0% la cumparare!
Vindem #apartamente cu 2 si 3 camere in Gheorgheni, intr-o constructie noua, situata chiar langa cel mai nou si modern parc din #Cluj #Napoca.
Imobilul se afla in curs de construire.
Zona in plina dezvoltare, foarte frumoasa, cu multe spatii verzi.
#Apartamentul este compartimentat in living, bucatarie, baie cu geam, dormitor, hol si balcon.
Acesta se va preda la stadiul de semifinisat, cu centrala termica proprie si calorifere noi, izolat termic, cu peretii tencuiti si gletuiti, sape si utilitati la pozitie.
Blocul va dispune de 4 lifturi pentru locatari, locuri de parcare subterane si supraterane si spatii verzi.
Pretul unui loc de parcare exterior este de 2500 Euro, iar o parcare subterana se vinde la pretul de 5000 Euro, cu TVA inclus.
Pretul #apartamentului este de 1075/mp util+TVA la care se adauga pretul logiei care este de 537,50 euro/mp+TVA.
Pentru a vedea toate tipurile de #apartamente disponibile, va invitam sa accesati site-ul http://www.eastsideresidence.ro/#apartamente sau va asteptam la #biroul de vanzari situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 9 si la numerele de telefon afisate!]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:54:09 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament in bloc nou, Gheorgheni, 48.68 mp, 2 logii]]> #Apartamente de #vanzare in constructie noua in cartierul Gheorgheni, in apropiere de noul parc al orasului si de Iulius Mall #Cluj.
#Apartamentele de la parter beneficiaza de gradina care se va preda amenajata cu gazon.
Vanzarea se face in exclusivitate prin #Welt #Imobiliare, cu comision 0% la cumparare.
Imobilul cu regim de inaltime D+P+6E, contine 73 de #apartamente de 2 si 3 camere.
Stadiul de predare este semifinisat, insemnand: peretii gletuiti, sapa, geamuri termopan cu 3 sticle, centrala termica, usa de intrare, instalatii electrice la pozitie.
Peretii exteriori sunt din caramida de 30 cm grosime, termoizolati cu polistiren de 10 cm. Compartimentarile interioare sunt din caramida, pentru o mai buna izolare fonica. Termenul de finalizare este Septembrie 2017.
Locurile de parcare exterioare sunt 2500 euro, iar cele interioare de la subsol 5000 euro.
Modalitatile de plata sunt flexibile. Termenul de finalizare la "rosu", este luna iunie 2017. Puteti alege dintr-o gama variata de #apartamente, foarte bine compartimentate si dimensionate.
Marele atu al imobilului este ca se afla in vecinatatea noului parc amanejat de primarie si de mijloacele de transport in comun.
Pentru a vedea care #apartamente mai sunt disponibile, va rugam accesati site-ul dedicat proiectului East Side Residence.
Preturile #apartamentelor sunt de 1075 Euro/mp util, iar logiile 537,50 Euro/mp.
Preturile nu contin TVA.
Pentru mai multe detalii si schite ne puteti contacta telefonic sau la sediul nostru de pe strada Liviu Rebreanu nr. 9. www.eastsideresidence.ro]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:54:08 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare, Baciu, Cluj-Napoca]]> Teren de #vanzare in Baciu, la 15 km de centrul orasului #Cluj-#Napoca.
Se afla situat intr-o zona verde, linistita, de #case, in apropiere de Sun Garden.
Terenul are suprafata de 1000 mp, front 22.
Dispune de curent electric si este imprejmuit.
Se poate achizitiona si in rate.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:43 +0200
<![CDATA[Vanzare teren 565 mp cu AC bloc S+P+E+M, Borhanci, Cluj-Napoca]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #teren de 565 mp, cu autorizatie de construire pentru bloc S+P+E+M, in cartierul Borhanci, zona strazii Bicaz.
Imobilul autorizat are o suprafata utila de 390 mp, fiind dispus astfel: S - 3 locuri parcare, uscatorie, si 4 boxe, la P, E si M se afla cate un #apartament de 87 mp, compus din 3 dormitoare, sufragerie, bucatarie si doua bai.
Utilitati: curent si apa. Pret 80.000 euro.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:42 +0200
<![CDATA[Teren de vanzare, Apahida, Cluj-Napoca]]> Oferim spre #vanzare un #teren in Apahida, zona de #case.
Terenul este imprejmuit si beneficiaza de toate utilitatile, strada este asfaltata.
Are certificat de urbanism si este ideal pentru constructie #casa.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:41 +0200
<![CDATA[Casa tip duplex, 4 camere, Dambul Rotund, Cluj, constructie noua]]> Duplex de #vanzare in cartierul Dambul Rotund, zona frumoasa cu panorama exceptionala. Constructia are termen de finalizare in decembrie 2016.
Suprafata utila este de 116 mp, iar #terenul aferent este de 250 mp, amprenta la sol fiind de 75 mp.
Regimul de inaltime este P+E.
Parterul compus din: hol, baie, camara, bucatarie, camera de zi si 2 terase.
Etajul este compartimentat in 3 dormitoare, 2 bai si hol.
Se va preda la stadiul de semifinisat, cu incalzire in pardoseala la parter, centrala termica, usa intrare (porta doors eco polar- lemn masiv), usi la camere, tamplarie.
Duplexul va fi acoperit cu tigla Terran.
De asemenea in momentul finalizarii, #terenul se va imprejmui, iar spatiul verde va fi amenajat.
Pretul este usor negociabil.
In poze se poate observa evolutia constructiei.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:40 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament decomandat cu 3 camere in Floresti, zona Somesului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament decomandat cu 3 camere in #Floresti, zona Somesului.
#Apartamentul se situeaza la etajul 2 intr-un imobil cu regim P+2E+pod, avand curte comuna si parcare.
Acesta este format din 3 camere, 1 bucatarie, hol, 1 baie si 2 balcoane conform imaginilor anexate.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:39 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament decomandat cu 2 camere in Floresti, zona Muzeul Apei]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #inchirierea unui #apartament decomandat cu 2 camere in #Floresti, zona Muzeul Apei.
#Apartamentul dispune de aproximativ 55mp si este situat la etajul 1, intr-un imobil cu 2 etaje.
Acesta este format din hol cu intrari separate in bucatarie, baie si cele 2 camere, fiecare cu pat matrimonial; camera mai mica cu iesire pe balcon, iar cealalta cu balcon tip logie.
Se ofera mobilat si utilat modern conform imaginilor atasate.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:38 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, etajul 3, 57mp, zona BMW, Volvo - Floresti]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere intr-un ansamblu nou de #constructi, zona BMW, Volvo din #Floresti.
#Apartamentul este situat la etajul 3, orientat spre est, intr-un imobil cu regim S+P+8E dotat cu lift.
Suprafata generoasa a #apartamentului de 57mp cuprinde living cu bucatarie, cu iesire pe balcon, dormitor cu dressing, hol spatios cu spatiu de depozitare si baie, conform imaginilor atasate.
Spatiul si structura locuintei permite compartimentare cu bucatarie separata.
Se ofera la stadiu de semifinisat cu peretii gletuiti, sapa, instalatii pe pozitie, centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan si usa metalica la intrare.
De asemenea exista posibilitate de achizitionare unui loc de parcare contracost, la pretul de 1500 euro.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:37 +0200
<![CDATA[Proiect nou in Gheorgheni, zona Iulius Mall, apartamente 2 si 3 camere!]]> Va propunem in exclusivitate, cu comision 0% la cumparare, #apartamente de #vanzare intr-un proiect nou din cartierul Gheorgheni al #Clujului, in apropiere de noul parc al orasului si de Iulius Mall.
Imobilul are regimul de inaltime D+P+6E si dispune de 73 #apartamente de 2 si 3 camere.
Stadiul de predare al #apartamentelor este semifinisat, insemnand: peretii gletuiti, sapa, geamuri termopan cu 3 sticle, centrala termica, usa de intrare, instalatii electrice la pozitie.
Peretii exteriori sunt din caramida de 30 cm grosime, termoizolati cu polistiren de 10 cm. Compartimentarile interioare sunt din caramida, pentru o mai buna izolare fonica.
Locurile de parcare exterioare sunt 2500 euro, iar cele interioare 5000 euro.
Modalitatile de plata sunt flexibile.
Puteti alege dintr-o gama variata de #apartamente, foarte bine compartimentate si dimensionate.
Marele atu al imobilului este ca se afla in vecinatatea noului parc amanejat de primarie si de mijloacele de transport in comun.
Pentru a vedea care #apartamente mai sunt disponibile, va rugam accesati site-ul dedicat proiectului East Side Residence.
Preturile #apartamentelor sunt de 1075 Euro/mp util, iar logiile 537,50 Euro/mp.
Preturile nu contin TVA.
Pentru mai multe detalii si schite ne puteti contacta telefonic sau la sediul nostru de pe strada Liviu Rebreanu nr. 9.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:36 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 3 camere , zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament in cartierul Plopilor la parterul unui imobil de 4 etaje, zona linistita, aer curat. Situat aproape de mijloacele de transport in comun si de parcul Babes.
#Apartamentul este compus din: 3 camere, bucatarie, hol, baie mare, 2 balcoane inchise cu geamuri termopan fumurii, usa metalica, parchet lemn masiv, centrala termica proprie, izolat exterior, boxa beci 35 mp, doua locuri de parcare, debara pentru alimente.
#Apartamentul este pozitionat intr-o zona excelenta, cu spatii generoase intre blocuri, foarte multa verdeata.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:34 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere, zona Zorilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament complet mobilat si utilat: aer conditionat, frigider, masina de spalat, cuptor, plita, termostat ambiental etc. Suprafata utila 58mp. #Apartamentul este compus din: hol, camera de zi+bucatarie, dormitor, baie cu geam, balcon si balcon frantuzesc.
Loc de parcare pentru o masina.
Boxa de depozitare (beci).
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:31 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere decomandat in Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament decomandat cu 2 camere in cartierul Grigorescu intr-o zona foarte buna.
#Apartamentul se afla pozitionat la etajul 2 intr-o constructie reabilitata termic, aproape de mijloacele de transport in comun si magazinul Profi.
Este compus din 2 camere decomandate, hol, bucatarie mare, baie cu geam si un balcon mare de aproximativ 7mp
#Apartamentul este finisat clasic, necesita renovare.
Incalzirea se face cu CT proprie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:28 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat 2 camere , zona Marasti]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere decomandat situat in zona Kaufland Marasti etaj intermediar(4/8).
Compartimentare : bucatarie, living, dormitor, baie si doua balcoane.
Dotat cu centrala termica proprie, masina de spalat haine, masina de spalat vase, plita, cuptor, cuptor cu microunde, televizor.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:26 +0200
<![CDATA[Vanzare Apartament 2 camere mobilat si utilat la cheie in cartierul Buna ziua]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere cu suprafata generoasa de 62 mp utili (plus 2 balcoane ), semidecomandat, situat la etajul 2 din 3 intr-un imobil nou, izolat termic cu polistiren de 10 cm.
#Apartamentul se compune din 1 dormitor, living deschis cu bucataria, 1 baie, 2 balcoane. Acesta se ofera spre #vanzare mobilat si utilat modern, centrala termica proprie, geamuri termopan, gresie, faianta, usa metalica, mobilat si utilat modern.
Imobilul a fost finalizat in 2007 si are o pozitie excelenta, in zona Oncos din cartierul Buna Ziua, foarte aproape de mijloc de transport in comun si magazine, ideal fiind pentru o familie tanara sau pentru investitie.
Pentru alte detalii sau vizionari va rog sa ma contactati!]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:24 +0200
<![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, decomandat, 53 mp + 4 balcon, Buna Ziua]]> #Welt #Imobiliare ofera va propune spre #inchiriere un #apartament deosebit in cartierul Buna Ziua, situat in apropiere de Grand Hotel Italia.
#Apartamentul dispune de 2 camere decomandate, bucatarie, baie plus un balcon de 4 mp.
Situat intr-o zona linistita a orasului, este ideal pentru cine doreste liniste si confort, avand in apropiere supermarket, piscina, #terenuri de sport.
#Apartamentul are o suprafata de 53 mp, este mobilat si utilat modern, tv de ultima generatie, dispune de gresie si mobila Italia, centrala termica proprie.
Este ideal pentru protocol sau familie.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.
Pentru a]]>
Mon, 20 Feb 2017 14:44:20 +0200
<![CDATA[Spatiu de inchiriat in cartierul Buna-Ziua, etajul 1 integral, 287 mp open space]]> Imobilul de inchiriat este structurat pe D+P+3E. Suprafata utila la etajul 1 este de 287 mp. Compartimentarea este open space. Este excelent pozitionat, in centru de cartier, cu expunere buna catre strada principala, intens circulata. Statia de autobus este in imediata apropiere. De asemenea sunt disponibile spre #inchiriere si etajele superioare, respectiv etajul 2 (296,65 mp) si etajul 3 (296,65 mp). In total 880 mp la pretul de 10500 euro/luna.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:44 +0200 <![CDATA[Duplex de vanzare, 2 unitati, Europa]]> Va oferim spre #vanzare un #duplex cu doua unitati. Se afla intr-o zona linistita, intr-un ansamblu de #duplexuri.
Accesul se face printr-o alee privata cu poarta automata.
Regimul de inaltime este S+P+E+M.
Subsol: camera depozitare, hobby, spalatorie.
Parter: living, bucatarie, hol, wc, terasa.
Etaj: doua dormitoare, dressing, baie, balcon.
Mansarda: dormitor, baie, terasa.
Calitate garantata, planurile facute de arhitecti cu experienta.
Pretul este per unitate.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:41 +0200
<![CDATA[Casa semifinisata, zona Apahida, 65000 euro]]> Va oferim spre #vanzare o #casa foarte frumoasa, situata in zona Apahida.
Se afla la drum asfaltat, la 15 km de centrul orasului #Cluj si la 7 km de aeroport.
#casa este semifinisata, camerele sunt spatioase si luminoase, are suprafata utila de 120 mp, #teren generos de 600 mp.
Dispune de apa de retea si curent.
#casa este potrivita pentru cei care doresc sa locuiasca intr-o zona cu aer curat dar in apropierea orasului #Cluj.
Pretul este negociabil.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:40 +0200
<![CDATA[Casa individuala cu 3 camere, 1000 mp teren, 110 mp utili, zona Dambul Rotund]]> Vanzare #casa in Dambul Rotund.
Constructie pe un singur nivel, 2 camere, living, bucatarie, baie.
Suprafata utila este de 110 mp, iar #terenul are 1000 mp.
#casa dispune de toate utilitatile.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:40 +0200
<![CDATA[Apartament de lux de inchiriat, 3 camere, 78 mp, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament deosebit in cartierul Andrei Muresanu. Situat intr-o zona linistita #apartamentul dispune de o suprafata de 78 mp. Constructie noua, control acces, supraveghere video. #Apartamentul are 3 camere, 2 bai, centrala proprie, aer conditionat in fiecare incapere, masina spalat rufe/vase, plita electrica, videointerfon, televizoare smart LCD, clasa A de energie, geamuri Low-E, iluminat LED. Mobilier complet Italia, bucatarie Aredo3 total incorporata, parchet Woodcore-stejar masiv. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:38 +0200 <![CDATA[Apartament de inchiriat, 2 camere, 50 mp, semidecomandat, zona Calea Turzii]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, situat in zona Calea Turzii.
#Apartamentul este semidecomandat si este compartimentat astfel: living cu bucatarie, dormitor, hol si baie.
De asemenea, dispune de centrala termica, gresie, parchet si se afla in apropierea mijloacelor de transport.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:38 +0200
<![CDATA[Apartament de lux de inchiriat, 3 camere, 78 mp, Andrei Muresanu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere un #apartament deosebit in cartierul Andrei Muresanu. Situat intr-o zona linistita #apartamentul dispune de o suprafata de 78 mp. Constructie noua, control acces , supraveghere video. #Apartamentul are 3 camere , 2 bai, centrala proprie, aer conditionat in fiecare incapere, masina spalat rufe/vase/plita electrica, videointerfon, televizoare smart LCD, clasa A de energie,geamuri Low-E , iluminat LED. Mobilier complet Italia , bucatarie Aredo3 total incorporata, parchet Woodcore-stejar masiv. Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:37 +0200 <![CDATA[Apartament de vanzare, 4 camere, decomandat, etaj intermediar, Zona Titulescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere, decomandat, situat intr-o zona foarte cautata a cartierului Gheorgheni.
#Apartamentul este compartimentat astfel: 4 camere, 2 bai, 2 balcoane din care unul inchis.
Dispune, de asemenea, de centrala termica proprie, geamuri pvc, parchet.
Este situat la etaj intermediar intr-un bloc cu 4 etaje, foarte aproape de mijloacele de transport.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:36 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 1 camera, situat in Floresti, zona Florilor]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament in #Floresti, zona Florilor.
#Apartamentul include o camera, bucatarie, baie si balcon.
Este situat la parter cu o suprafata de 47mp, finisat; se vinde mobilat si utilat conform pozelor anexate.
Avand in vedere amplasarea #apartamentului, exista posibilitatea de a se folosi si ca #spatiu #comercial.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:35 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, mobilat si utilat, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament de 3 camere mobilat in #Floresti, zona Eroilor.
#Apartamentul este situat la etajul 3 al unui imobil cu 4 etaje si are o suprafata utila de 60 mp.
Compartimentarea #apartamentului este compusa din living cu bucatarie, hol, baie, 2 dormitoare si o terasa de 8 mp.
#Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
In #apartament s-a locuit foarte putin.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:33 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament 2 camere, situat in Floresti, zona Terra]]> Exclusivitate!
Va oferim spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere, complet mobilat si utilat in #Floresti, zona Terra.
#Apartamentul este situat la etaj intermediar intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, hol, 1 balcon de 11 mp.
Se inchiriaza mobilat si utilat conform pozelor anexate, #apartamentul nefiind niciodata locuit. Este situat aproape de statia de autobuz.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:31 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 3 camere, decomandate, zona linistita, Europa]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartamente intr-un imobil tip vila amplasat in zona strazii Eugen Ionescu, #Cluj-#Napoca. #Apartamentele se predau semifinisate cu centrala termica, sape autonivelante si pereti gletuiti. Compartimentarea fiecarui #apartament si a intregului proiect a fost gandita special pentru ca fiecare viitor propietar sa se simta in acest ansambu cu adevarat ACASA! Pentru a va convinge de calitatea materialelor, beneficile zonei, compartimentarea #apartamentelor si modul de executie, va invitam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail pentru a putea stabili impreuna data si ora vizionarii acestui complex! SE ACCEPTA CREDIT IPOTECAR, PRIMA CASA cu mentiunea ca CF va fi doar spre finele anului.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:30 +0200 <![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere si garaj in Manastur, zona Campului]]> Va facem cunoscuta oferta de #inchiriere a unui #apartament modern cu 2 camere, situat in cartierul Manastur, in zona Campului. Acesta se afla intr-un imobil nou, intr-o zona preponderent de #case. #Apartamentul, cu suprafata utila de 70 de mp, este foarte spatios si placut amenajat. Dispune, de asemenea, de parcare subterana.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:27 +0200 <![CDATA[De vanzare apartament 4 camere, cartierul Europa]]> Va oferim spre #vanzare un #apartament de lux, in cartierul Europa. Compus din 2 bai, bucatarie, living, 3 dormitoare si 2 terase. #Apartamentul este ultrafinisat, dispune de 2 terase. Se vinde nemobilat. Este situat intr-o zona linistita de #case. Cladirea ofera intimitate, avand doar 4 #apartamente. Pretul de #vanzare este negociabil.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:22 +0200 <![CDATA[Penthouse de vanzare in Europa, zona Eugen Ionesco, cu terasa circulara]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 4 camere situat in cartierul Europa, zona Eugen Ionesco.
Acesta dispune de 3 dormitoare, 1 living, 1 bucatarie, 2 bai, o terasa circulara in suprafata de 72 mp si 2 locuri de parcare in curtea interioara a blocului.
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:19 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu o camera, zona semicentrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 1 camera in zona semicentrala. #Apartamentul este compus; 1 camera, bucatarie ,baie, hol. Se afla la #casa cu o curte comuna si este complet mobilat si utilat, renovat recent. Ideal pentru locuit sau investitie.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:18 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament 2 camere, finisat,mobilat, zona E.Quinet]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 2 camere finisat in Manastur.
#Apartamentul este situat la etajul 5 unui imobil cu 5 etaje, avand o suprafata utila de 65mp utili.
Este compus dintr-un living generos, baie, bucatarie ,hol ,dormitor si doua camere.
#Apartamentul este finisat si se vinde partial mobilat si utilat; dispune de usa metalica, gemuri termopan, centrala termica proprie, iar blocul este izolat termic.
Pentru mai multe detalii si vizionarii va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:17 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere in cartierul Marasti, zona Iulius Mall]]> #Welt #Imobiliare va oferi spre #vanzare un #apartament cu 2 camere, decomandat, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 etaje, in Marasti, zona Intre Lacuri.
Acesta este compus din 1 bucatarie, 1 baie si 2 camere separate plus un living.
Locuinta are ca dotari centrala termica, geamuri termopan, parchet laminat, gresie, faianta, usi interior din lemn, #apartamentul este foarte curat si luminos, situat intr-o zona putin circulata si in apropiere de magazine si de Iulius Mall.
Intreaga hidroizolatie a blocului a fost refacuta la sfarsitul anului 2014 cu polistiren de 10 cm.
Dispune si de o boxa la subsolul blocului pentru depozitare suplimentara.
Se vinde semimobilat/semiutilat la alegerea clientului si detine si o parcare proprie.
Pentru alte detalii si vizionari nu ezitati sa ma contactati!]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:15 +0200
<![CDATA[Inchiriem apartament nemobilat, 4 camere, cartierul Europa]]> Va oferim spre #inchiriere un #apartament de lux, in cartierul Europa. Compus din bucatarie, living, 3 dormitoare, 2 bai si 2 terase. #Apartamentul este ultrafinisat, dispune de 2 terase. Se inchiriaza nemobilat. Este situat intr-o zona linistita de #case. Cladirea ofera intimitate, avand doar 4 #apartamente. Pretul de #inchiriere este negociabil.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:11 +0200 <![CDATA[Apartament de inchiriat,2 camere,semidecomandat,76mp utili,cartier Gheorgheni!]]> Va propune spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in cartierul Gheorgheni.
Imobilul este semidecomandat, are suprafata utila de 76 mp, este compus din dormitor, living cu bucatarie, baie si balcon.
#Apartamentul este mobilat si utilat modern si detine o parcare subterana.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:09 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere ,zona Gheorgheni]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un aprtament in zona Gheorgheni cu 2 camere, semidecomandat.
#Apartamentul dispune de o suprafata de 48 mp, centrala termica, fiind situat in zona Bizusa este o oportunitate pentru investitie, sau pentru o famulie.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:06 +0200
<![CDATA[Apartamente 1, 2 si 3 camere zona Kaufland Marasti]]> Welt imobiliare va propune spre #vanzare #apartamente in zona Kaufland Marasti, intr-un imobil ce urmeaza sa fie construit, zona este cu mijloace de transport in comun si facilitati. #Apartamentele au suprafete intre 38 si 70 mp utili plus balcon sau terasa si se vand semifinisate cu centrala si calorifere, pereti gletuiti, sapa, instalatiile la pozitie si usile de interior. #Apartamentul este compartimentat in living, dormitor, hol, spatiu de depozitare, bucatarie si balcon. Pentru mai multe detali nu ezitati sa ne contactati, se accepta plata in transe, credit ipotecar sau prima #casa.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:05 +0200 <![CDATA[Apartamente 1, 2 si 3 camere zona Kaufland Marasti]]> Welt imobiliare va propune spre #vanzare #apartamente in zona Kaufland Marasti, intr-un imobil ce urmeaza sa fie construit, zona este cu mijloace de transport in comun si facilitati. #Apartamentele au suprafete intre 38 si 70 mp utili plus balcon sau terasa si se vand semifinisate cu centrala si calorifere, pereti gletuiti, sapa, instalatiile la pozitie si usile de interior. #Apartamentul este compartimentat in living, hol, bucatarie si balcon. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati, se accepta plata in transe, credit ipotecar sau prima #casa.]]> Mon, 20 Feb 2017 13:04:03 +0200 <![CDATA[Inchiriere apartament in cartierul Marasti]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #inchiriere un #apartament cu 2 camere in constructie noua, situat in #Cluj-#Napoca, Marasti, zona BRD.
#Apartament ideal pentru de protocol, format din living cu bucatarie si un mic dormitor cu canapea extensibila.
Locuinta dispune de toate dotarile necesare.
In cazul inchirierii pe termen lung exista posibilitatea de a se pune un pat de dormitor.
#Apartamentul dispune de parcare proprie subterana.
Aceasta oferta merita vazuta!!!]]>
Mon, 20 Feb 2017 13:04:01 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere in cartierul Marasti zona Aurel Vlaicu]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in cartier Marasti. Locuinta dispune de centrala proprie, geamuri din PVC, gresie, parchet, beci la subsol si de un garaj in spatele blocului.
De asemenea, #apartamentul este aproape de magazine, statii pentru mijloace de transport in comun cat si de facultatea FSEGA.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:39:07 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere decomandat in zona Calea Manastur]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament cu 2 camere in cartierul Manastur. Locuinta se afla la etajul 7 din 8, dispune de centrala proprie, gresie, parchet si se vinde mobilata si utilata.
Este aproape de statiile pentru mijloacele de transport in comun, de magazinul Kaufland si la 10 minute de facultatea USAMV.
Pentru zona in care se afla, #apartamentul este foarte bun atat pentru investitie cat si pentru locuit.
Pentru mai multe informatii si pentru vizionari va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:39:07 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 2 camere, 61 mp, Plopilor, parter INALT]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament situat in zona Plopilor, 2 camere decoamdat.
#Apartamentul are o suprafata de 61 mp si este compartimentat astfel: 2 camere, living cu bucatarie, hol si o baie.
Dispune, de asemenea, de centrala termica, fiind in apropierea mijloacelor de transport, parcul Babes.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:39:06 +0200
<![CDATA[Inchiriere apartament cu 2 camere in Grigorescu]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #inchiriere #apartament cu 2 camere in cartierul Grigorescu, intr-o zona foarte buna.
#Apartamentul este pozitionat la etaj intermediar intr-o constructie cu 4 etaje, are parcare acoperita care intra in pretul de #inchiriere al #apartamentului.
#Apartamentul se ofera spre #inchiriere complet mobilat si utilat.
Incalzirea se face cu CT termica proprie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:39:05 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, situat in Floresti, zona Polus]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in zona Polus Center.
#Apartamentul face parte dintr-un complex nou pe piata imobiliara, avand o pozitie si o panorama excelenta, fiind dispus astfel: S+D+P+4E+1R; imobil dotat cu lift, parcari subterane la pretul de 2800 euro.
#Apartamentele se predau in stadiul de semifinisat, dotate cu centrala termica, termopane, usa metalica.
Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:09:36 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament in constructie noua! 3 camere, 84mp, zona Spitalului Clujana]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare un #apartament la etajul 3 al unui bloc cu 8 nivele, zona Spitalul #Clujana.
#Apartamentul este compartimentat in 2 camere decomandate, living cu bucatarie, 2 bai si o terasa de 57 mp.
#Apartamentul este utilat si mobilat complet, dispune de termoizolatie, parchet din lemn masiv, geamuri termopan.
Este o alegere excelenta pentru un cumparator cu pretentii.
Pentru informatii si vizonari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:09:35 +0200
<![CDATA[Spatiu de inchiriat pentru productie, depozit, birouri, 176 mp, in Floresti]]> Va propunem spre #inchiriere un spatiu in #Floresti.
Spatiul in suprafata de 176 mp utili este compartimentat astfel:
spatiu de #birou, doua spatii de depozitare, hol de intrare si o baie.
Se preteaza pentru spatiu de depozitare sau productie.
Locatia are acces pentru tir. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:03:48 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, zona Polus]]> #Welt #Imobiliare vinde #apartament cu 2 camere semidecomandat in zona Polus.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu 4 etaje, dispune de o suprafata utila de 58 mp+o gradina de 40 mp.
Finisajele interioare sunt moderne si de calitate iar mobilierul si electrocasnicele sunt noi.
Ideal investitie in vederea inchirierii sau locuinta familiala.
Pentru mai multe detalii si stabilire vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 11:03:46 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, situat in Floresti, zona Teilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere pozitionat intr-o locatie linistita dar usor accesibila din #Floresti, avand in vecinatate spatii verzi, si mijloace de transport in comun la cca 5 minute de mers pe jos.
#Apartamentul este situat intr-un imobil finalizat in anul 2016, la etajul 1 , are o suprafata utila de 60 mp plus un balcon.
Este compus din partea de bucatarie, 2 dormitoare, 1 balcon, baie, hol.Se vinde finisat, cu partea de bucatarie mobilata.
Exista posibilitatea de achizitie loc de parcare la pretul de 1000 euro.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 10:54:24 +0200
<![CDATA[Vanzare casa insiruita pe 3 nivele P+E+M, 180mp, 240mp gradina,Floresti, Iazului]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare #casa insiruita intr-o zona exclusiv de #case, zona Iazului, in #Floresti.
Suprafata generoasa a #casei, de 180mp utili este dispusa pe 3 nivele P+E+M si este foarte bine compartimentata, astfel:
Parter: hol, bucatarie (15mp), camara, living (35mp), baie de serviciu, terasa, scara interioara;
Etaj: hol, 3 dormitoare dintre care 2 cu dressing separat, baie cu cada jacuzzi, scara interioara;
Mansarda: o camera (26mp), baie cu dus, spatiu de depozitare.
Terenul aferent #casei de 240mp este foarte frumos amenajat cu pavaj, gazon, foisor (10mp), gratar de gradina, 2 casute din lemn, flori si pomi fructiferi, locul ideal pentru odihna si relaxare.
Constructia de asemenea se remarca prin structura rezistenta din beton si caramida, acoperis din tigla, pereti termoizolati, geamuri si usi termopane, parchet laminat, gresie si faianta italiana.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 20 Feb 2017 10:41:49 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament 2 camere in Floresti, zona Porii]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere din care 1 living cu bucatarie, 1 dormitor, 1 baie, 1 balcon. #Apartamentul se vinde mobilat si utilat, este situat in #Floresti, zona Porii, aproape de magazine si de mijloacele de transport in comun. Pentru mai multe detalii va asteptam la agentia noastra din #Floresti pe strada Avram Iancu 209.]]> Mon, 20 Feb 2017 10:41:45 +0200 <![CDATA[Teren de vanzare, 840 mp, LIP]]> Va oferim spre #vanzare un #teren in cartierul Dambul Rotund.
Suprafata #terenului este de 840 mp, dispune de apa, gaz, curent, canalizare.
Zona LIP, P+1+M, POT 35%.]]>
Mon, 20 Feb 2017 10:18:51 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere de vanzare in A Muresanu, PARTER INALT, imobil nou]]> #Welt #Imobiliare va ofera spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, situat in cartierul Andrei Muresanu, situat la parter inalt.
Acesta dispune de 2 dormitoare, bucatarie cu living, baie, debara, balcon, spatiu comun la demisol si loc de parcare.
#Apartamentul se vinde finisat, parchet, gresie, faianta, tamplarie PVC, usa metalica, centrala termica de bloc si termoizolatie cu polistiren.
Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 10:18:49 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, cu gradina, situat in Floresti, zona Tautiului]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 3 camere, situat in #Floresti, zona Tautiului.
#Apartamentul se afla intr-un bloc nou, tip vila, este structurat pe 2 nivele, partea de parter fiind compusa din living cu bucatarie, baie, gradina de 60 mp, iar la nivelul superior gasim 3 dormitoare, 1 baie, balcon.
Se vinde in stadiul de semifinisat, dotat cu centrala termica, termopane.
Dispune de loc de parcare inclus in pret.]]>
Mon, 20 Feb 2017 10:18:47 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, situat in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Eroilor. #Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, are suprafata de 48 mp utili . Se vinde in stadiul de semifinisat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica. Exista posibilitatea de achizitie garaj subteran la pretul de 2500 euro sau parcare la 1000 euro. Pentru mai mutle detalii si vizionari va stam la dispozitie.]]> Mon, 20 Feb 2017 09:52:14 +0200 <![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, 25 mp terasa, situat in Floresti, zona Eroilor]]> #Welt #Imobiliare intermediaza #vanzarea unui #apartament cu 2 camere, situat in #Floresti, zona Eroilor. #Apartamentul este situat intr-un bloc nou, izolat termic, este compus din living cu bucatarie, 1 dormitor, baie, are suprafata de 46 mp utili si o terasa de 33mp. Se vinde in stadiul de semifinisat, dotat cu centrala termica, termopane, usa metalica. Exista posibilitatea de achizitie garaj subteran la pretul de 2500 euro sau parcare la 1000 euro. Pentru mai mutle detalii si vizionari va stam la dispozitie.]]> Mon, 20 Feb 2017 09:39:02 +0200 <![CDATA[Garsoniera de inchiriat, 28 mp, etaj intermediar, Gheorgheni, zona Iulius]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #inchiriere o garsoniera situata in cartierul Gheorgheni , in apropiere de Iulius Mall.
Garsoniera se afla la etaj intermediar, este mobilata, dispune de geamuri pvc.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 09:36:54 +0200
<![CDATA[Casa duplex, 6 camere, 160mp utili, 350mp teren, zona Campului!]]> #Welt #Imobiliare va propune un proiect nou de #duplex in cartierul Manastur.
Imobilul are suprafata utila de 160 mp, este structurat astfel: P+E plus mansarda.
#casa este compartimentata astfel - la parter un living spatios cu loc de luat masa, bucatarie, hol, camara, baie, spatiu de depozitare, iar la etaj - hol, 3 dormitoare, dressing, 2 bai, terasa de 12 mp si o mansarda cu inaltimea de minim 2 metri ce se poate folosi si ca spatiu de depozitare.
#casa este construita cu materiale de calitate superioara - caramida porotherm de 30 cm, incalzire in pardoseala, centrala, calorifere, termopane cu 3 foi de sticla si 6 camere, hidroizolatie la fundatie si terase, tigla, sapa autonivelanta si termosistem cu polis#teren de 10 cm. Imobilul mai detine un loc de parcare in fata, plus o intrare auto in curte si se preda la stadiul de semifinisat in luna noiembrie 2017.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]>
Mon, 20 Feb 2017 09:28:22 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 2 camere, etajul 2, 57mp, zona BMW, Volvo - Floresti]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare #apartament cu 2 camere intr-un ansamblu nou de #constructi, zona BMW, Volvo din #Floresti.
#Apartamentul este situat la etajul 2, orientat spre est, intr-un imobil cu regim S+P+8E dotat cu lift.
Suprafata generoasa a #apartamentului de 57mp cuprinde living cu bucatarie, cu iesire pe balcon, dormitor cu dressing, hol spatios cu spatiu de depozitare si baie, conform imaginilor atasate.
Spatiul si structura locuintei permite compartimentare cu bucatarie separata.
Se ofera la stadiu de semifinisat cu peretii gletuiti, sapa, instalatii pe pozitie, centrala termica proprie, calorifere, geamuri termopan si usa metalica la intrare.
De asemenea exista posibilitate de achizitionare unui loc de parcare contracost, la pretul de 1500 euro.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 09:28:21 +0200
<![CDATA[Apartament la prima inchiriere,2 camere,parcare in Floresti, zona Dumitru Mocanu]]> #Welt #Imobiliare propune spre #inchiriere un #apartament modern cu 2 camere in #Floresti, zona Porii-Dumitru Mocanu.
#Apartamentul dispune de 54mp utili si se situeaza la parterul unui imobil nou construit.
Acesta este format din living cu bucatarie, dormitor, baie, balcon inchis care cuprinde o debara.
Se ofera la prima #inchiriere cu mobilier de bucatarie personalizat, canapea in living, dormitor cu pat matrimonial si utilat cu aragaz, frigider, masina de spalat, conform imaginilor atasate.
Locul de parcare este la vedere din #apartament.
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati.]]>
Mon, 20 Feb 2017 09:28:20 +0200
<![CDATA[Apartament cu 3 camere, 68mp, curte privata,parcare, zona Tineretului, Floresti]]> #Welt #Imobiliare propune spre #vanzare un #apartament cu 3 camere, finisat, in zona Tineretului din #Floresti.
#Apartamentul este situat la etajul 2 intr-un imobil cu regim de inaltime P+3, foarte bine izolat termic, orientat spre S-E.
Suprafata utila a #apartamentului de 68 mp cuprinde 2 dormitoare, 1 living spatios cu bucatarie, 1 baie si 1 balcon.
Se vinde cu loc de parcare propriu, inclus in pretul de #vanzare.
Pretul este negociabil!
Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa ne contactati!]]>
Mon, 20 Feb 2017 09:28:20 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 2 camere, Manastur, oportunitate investitie!]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare un #apartament cu doua camere in zona Manastur, situat la etaj intermediar intr-un bloc cu 4 etaje.
Blocul este izolat termic atat pe exterior cat si pe interior, peretii sunt zugraviti in lavabil, #apartamentul are geamuri termopan, parchet, gresie si faianta.
Bucataria a fost extinsa si include mobilier personalizat.
Se vinde mobilat.
Pentru mai multe delalii si vizionari va stam la dispozitie!]]>
Sun, 19 Feb 2017 09:19:50 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare in Plopilor, 3 camere 114 mp + 20 mp terasa, finisaje lux]]> #Apartamentul este situat in ansamblul Central Park Residence, intr-o zona aerisita a cartierului Plopilor, pe malul Somesului.
In imediata vecinatate se afla: Sala Sporturilor, #Cluj Arena, Parcul Chios si mijloacele de transport in comun.
#Apartamentul are o suprafata utila de 114 mp + 20 mp terasa.
Se preda ultrafinisat cu: parchet, gresie, faianta, zugravit lavabil, CT si calorifere, ventiloconvectoare AC/AR, usi de interior, tamplarie termopan, baile complet utilate si dotate.
Accesul in imobil se face securizat, iar ansamblul dispune de firma proprie de paza.
Pretul locului de parcare este de 10.000 Euro +TVA.]]>
Sun, 19 Feb 2017 09:11:59 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 4 camere in Manastur zona buna]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament cu 4 camere foarte spatios, in cartierul Manastur .
#Apartamentul este amplasat la etajul 1 intr-o constructie cu 4 etaje reabilitat termic, expozitie sudica, fiind un #apartament luminos.
Ca si finisaje, are parchet din lemn masiv recent raschetat, geamuri termopan, usa la intrare din stejar.
Detine loc de parcare cu abonament de la primarie.
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Sat, 18 Feb 2017 13:47:46 +0200
<![CDATA[Apartament 1 camera confort sporit, strada Nasaud, centrala termica]]> Exclusivitate! Va oferim spre #vanzare un #apartament cu 1 camera situat in cartierul Marasti, zona str. Dororobantilor.
#Apartamentul confort sporit are o suprafata utila de 39 mp, dispune de finisaje moderne si se vinde mobilat si utilat.
Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati!]]>
Sat, 18 Feb 2017 13:05:03 +0200
<![CDATA[Casa individuala, 4 camere, 180mp utili, 565mp teren, cartier Iris!]]> #Welt #Imobiliare va propune un proiect nou de #casa in Iris.
Imobilul are suprafata utila de 180 mp si este compartimentat astfel:
- la parter un living spatios cu loc de luat masa, bucatarie, hol, camara, baie, spatiu de depozitare;
- la etaj - hol, 3 dormitoare, dressing si 2 bai.
#casa este construita cu materiale de calitate superioara - caramida porotherm de 30 cm, incalzire in pardoseala, centrala, calorifere, termopane cu 3 foi de sticla si 6 camere, hidroizolatie la fundatie si terase, tigla, sapa autonivelanta si termosistem cu polis#teren. Imobilul mai detine un #teren de 565 mp, un loc de parcare si se preda la stadiul de semifinisat in luna septembrie 2017.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]>
Sat, 18 Feb 2017 12:01:08 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 4 camere, zona Centrala]]> #Welt #Imobiliare ofera spre #vanzare #apartament in zona Tribunal , situat la parter , 4 camere , bucatarie , camara alimente , baie , wc , 2 holuri , terasa ; izolata termic exterior , geamuri termopan , centrala termica proprie , gresie , faianta , parchet masiv stejar ; contorizat individual (energie electrica , gaz , apa).
La demisol exista o camera de 22 mp , hol de acces si baie.
Ideal ca spatiu firma dar si ca locuinta .
Pentru detalii suplimentare va stam la dispozitie.]]>
Sat, 18 Feb 2017 11:31:43 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare, 3 camere, decomandat, Zorilor, zona Profi!]]> #Welt #Imobiliare va propune spre #vanzare #apartament cu 3 camere in cartierul Zorilor, zona Profi.
Imobilul este situat la parter, este decomandat, are suprafata utila de 67mp, este compus din 3 camere, hol, bucatarie, 2 bai si spatiu de depozitare.
#Apartamentul este finisat cu parchet, gresie, faianta, este mobilat si utilat, mai detine o pivnita, un garaj de tabla si un loc de parcare si se vinde mobilat si utilat partial.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati!]]>
Sat, 18 Feb 2017 11:31:42 +0200
<![CDATA[Apartament de vanzare 3 camere, zona Plopilor]]> #Welt #Imobiliare va prezinta un #apartament ideal ca si investitie cat si pentru o familie.
Este foarte practic, avand 3 camere, 2 balcoane, 2 bai, plus beci la subsol.
#Apartamentul este decomandat.
Este finisat modern si se vinde complet mobilat.
Dispune de geamuri termopan si usa metalica.
Pentru mai multe detalii, asteptam telefonul dumneavoastra.]]>
Sat, 18 Feb 2017 11:19:45 +0200
<![CDATA[Vanzare apartament cu 3 camere, 65 mp, in zona Manastur Sud]]> #Welt #Imobiliare ofer spre #vanzare #apartament cu 3 camere, 65 mp, in zona Manastur Sud, in Ansamblul rezidential Citadela Residence.
#Apartamentul este decomandat, cu finisaje moderne si de calitate superioara, racordat la toate utilitatile fiind compus din 2 dormitoare, o baie, bucatarie si living si balcon. Finisajele de tip modern sunt evidentiate astfel: parchet, centrala termica, geamuri termopan, usi interioare din lemn, usa intrare metalica.
#Apartamentul se vinde mobilat si utilat.
Zona in care se afla este una de exceptie, cu paza 24/24, cu verdeata luxurianta data de vegetatia padurii Faget, cu aer curat, fiind aproape de oras si de toate facilitatile vietii urbane.
Pentru alte detalii si vizionari, va rugam sa ne contactati!]]>
Sat, 18 Feb 2017 11:19:44 +0200