Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Inchiriere casa tip duplex cu teren generos, la cheie in cartierul Manastur

Cluj-Napoca, Manastur

5 camere • 300 m2 • 900 m2 teren
mobilat complet

pret chirie negociabil

2.500 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Tip imobil
Duplex
Numar camere
5
Numar bucatarii
1
Numar bai
3
Numar balcoane
1
Numar garaje
1
Parcare
da
Beci
nu
Gradina
da
Suprafata utila
300 m2
Suprafata construita
380 m2
Suprafata teren
900 m2
Front
20 m
Etaj
1
An constructie
2006
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va ofera spre inchiriere casa tip duplex finisata, mobilata si utilata la cheie, in cartierul Manastur la cateva minute de Kaufland Manastur. Casa cu suprafata generoasa de 300 mp utili este compartimentata astfel: demisol: crama, parter: garaj generos cu posibilitate parcare 3 masini si acces in casa, baie de serviciu, hol, camera centralei cu spatiu de depozitare, etaj 1 living deschis cu bucataria, baie, camera de zi, etaj 2: 3 dormitoare, 2 bai, hol, mansarda open-space. Casa detine si un teren generos de 900 mp, frumos amenajat cu foisor, gratar, spatiu de relaxare de cca 600 mp. Este o casa impunatoare cu teren generos dedicata familiilor care cauta liniste si in acelasi timp accesibilitate asupra mijloacelor de transport, proprietatea aflandu-se la 15 minute de centrul orasului sau este ideala pentru sediu de firma.

ID Proprietate - P17986
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Kaufland Manastur, Piata Ion Mester

Amenajare strazi (Asfaltate)

Numar vizualizari: 3545