Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Inchiriere casa, zona Faget Wonderland

Cluj-Napoca, Faget

4 camere • 120 m2 • 300 m2 teren
mobilat complet

pret chirie

800 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Casa
Numar camere
4
Numar bucatarii
1
Numar bai
2
Parcare
nu
Beci
da
Gradina
nu
Suprafata utila
120 m2
Suprafata construita
132 m2
Suprafata teren
300 m2
Front
27 m
Etaj
1
Struct. rezistenta
Caramida
An constructie
2018
Descrierea Casei

Welt Imobiliare va propune spre inchiriere o casa situata intr-o zona retrasa si linistita a Clujului, cu doua cai de acces, una de pe drumul Fagetului, cea de-a doua fiind constituita de un drum direct dinspre Resortul Wonderland.

Imobilul este dispus pe doua niveluri, la parter aflandu-se baia, bucataria si doua dormitoare interconectate de un hol ce strabate intregul nivel si care se termina in scarile de acces catre nivelul superior unde se regaseste un living inalt cu panorama asupra Clujului, un dormitor cu balcon si o baie amenajata cu bun gust.

Inconjurata de natura specifica locatiei, casa se preteaza atat pentru cei in cautarea unui loc pentru propria familie cat si pentru un spatiu de birouri aflat departe de agitatia specifica orasului.

In speranta ca aceasta proprietate este ceea ce cautati, va recomand sa ma contactati pentru mai multe detalii sau vizionari.

ID Proprietate - P13262
Finisaje

Izolatii termice (Exterior), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta), Podele (Parchet, Gresie), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (PVC)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Amenajare strazi (Pietruite)

Numar vizualizari: 1455