Aceasta oferta NU mai este disponibila.
Contactati agentul Welt Imobiliare pentru o oferta personalizata, sau apasati butonul pentru oferte similare. Vezi Oferte Similare

Apartament 2 camere de inchiriat, bloc nou, strada Maramuresului, mobilat modern

Cluj-Napoca, Dambul Rotund

2 camere • 51 m2 • 1 baie • etaj parter/3 • semidecomandat
finisat • mobilat lux

pret chirie negociabil

420 €/luna

Caracteristici
Tip locuinta
Apartament
Tip imobil
bloc de apartamente
Numar camere
2
Numar bucatarii
1
Numar bai
1
Numar terase
1
Parcare
da
Supr. construita
61 m2
Suprafata utila
51 m2
Compartimentare
Semidecomandat
Confort
1
Etaj
parter/3
Construit cu
Caramida
An constructie
2017
Disponibilitate
Imediata
Descrierea Apartamentului

Welt Imobiliare va ofera pentru inchriere un apartament de doua camere (51 mp+terasa 20 mp), pe strada Maramuresului.

Apartamentul este situat la parterul inalt al unei cladiri noi (cu o inaltime echivalenta etajului I), cu o arhitectura deosebita, si se inchiriaza complet mobilat (mobilier luminos, in culori deschise, primitoare) si utilat (aparatura electrocasnica noua - masina de spalat, cuptor electric, plita electrica, frigider, televizor).

Cele doua camere spatioase, bucataria si baia sunt finisate cu gust, faianta, gresia, parchetul, usile si vopseaua lavabila fiind in aceleasi nuante deschise ca si mobila, apartamentul invitandu-i astfel pe cei care il locuiesc la liniste si la relaxare.

Viitorii locatari se vor bucura si de o terasa larga, de 20 de mp, cu vedere spre o zona verde - un loc perfect pentru oricine doreste a-si savura la soare cafeaua in diminetile calduroase de vara sau pentru siesta din serile tarzii.

In curtea interioara a cladirii este amenajat un amplu spatiu verde (cu gazon) si un loc de joaca pentru copii (tobogan, caluti, leagane), apartamentul fiind astfel ideal si pentru tinerele familii cu copii. In apropiere exista scoli si gradinite, un plus de confort pentru aceste familii.

Statiile pentru mijloacele de transport in comun se afla la doar un minut de imobil, iar apartamentul se inchiriaza cu spatiu propriu de parcare la subsolul cladirii.

Daca doriti sa inchiriati un apartament incapator, calduros si primitor, aproape de Gara, de centrul orasului sau de cartierul Marasti, pozitionat insa intr-o zona linistita, de case, aceasta locuinta de pe strada Maramuresului este ideala pentru dumnevoastra!

Pentru mai multe detalii si pentru vizionari, va invit sa ma contactati!

ID Proprietate - P7466
Utilitati, Finisaje

Utilitati generale: Electricitate, Apa, Canalizare, Cablu TV

Sistem de incalzire Centrala de imobil

Finisaje: Izolatii termice (Bloc izolat termic), Pereti (Vopsea lavabila), Podele (Parchet), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal)

Dotari: Alte spatii utile (Terasa), Bucatarie (Mobilata, Utilata), Contorizare (Apometre, Contor caldura), Mobilat (Lux), Dotari imobil (Interfon, Spatii agrement, Curte)

Vecinatati si puncte de interes in zona

Restaurante, cabinet veterinar, Auchan, Gara, Autogara, banci

Amenajare strazi (Asfaltate), Iluminat stradal, Mijloace de transport in comun

Numar vizualizari: 1242